Vizitator ciprian max Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 as mai vrea sa stiu daca si pini sunt la fel cu cei vechi daca ma poate ajuta cineva?" Link spre comentariu
zal Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 am specificat mai sus e alimentat cu 70 de voltiAdică +/-35V, sau +/-70V, sau e tip vechi, cu ieşire prin condensator şi are numai +70V? Că sînt 3 chestii diferite.as mai vrea sa stiu daca si pini sunt la fel cu cei vechi daca ma poate ajuta cineva?"Ţi s-a mai spus mai sus să cauţi pe net datele trz respectivi, în pdf-uri sînt şi terminalele. Link spre comentariu
Vizitator ciprian max Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 ms dar am mai cautat dar nu am gasit daia am apelat la forum si amplificatorul este alimentat la +-70vcu priza mediana de 30 v Link spre comentariu
mila Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Tare de tot chestia cu +/-70V si mediana la 30V! te-ai lamurit cum e cu cele 3 situatii de alimentare? Link spre comentariu
Vizitator ciprian max Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 scuze dar sunt grabit sa caut soluti ca am gresit cu 30 35 e bn dar solutie tot nam gasit am comandat BD 241,242si BD243,244 sa vad case sant buni am comandat cate doua perechi Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Simetric sau asimetric? Link spre comentariu
Vizitator ciprian max Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 da deci traful are 70v cu mediana la 35in alternativ asa stiu sa explic Link spre comentariu
ionioni2008 Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 da deci traful are 70v cu mediana la 35in alternativ asa stiu sa explicAdica, sa intelegem ca din traf ies 3 fire: ~35Vca.....0V.....~35Vca, nu-i asa?Atunci, dupa puntea redresoare si conzii de filtraj, ai +48...50Vcc....0V....-48...50Vcc, nu-i asa? Daca raspunsurile sunt DA, atunci ce ai tu acolo se numeste alimentare diferentiala +-50V, si tranzistorii tai piloti, pre-finali si finali trebuie sa reziste la Uce minim de 100V. E clar acum? II Link spre comentariu
ionut_te Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Mai era unu' Dragomir pe aci care tot din grabă nu prea scria bine... :rade:IONIONI, ZAL, REMUS şi alţii mai vechi pe aici, vă mai amintiţi câte calcule aţi făcut pentru a ajuta pe cineva şi a-l face să priceapă câte ceva, care de fapt, acel cineva doar voia totul mură-n gură şi apoi să apară sus şi tare că şi-a reparat "staţia" (sau orice altceva...)???Zău, Internetu' ăsta e şi bun da' e şi rău în egală măsură . Link spre comentariu
zal Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Asta e... predicăm în pustie. Link spre comentariu
ionut_te Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Pe drept cuvânt şi voi o ştiţi mai bine: Au fost puse cel puţin 5 soluţii viabile pentru o problemă care nici măcar nu a fost enunţată corect... Şi răsplata pentru faptul că cineva rupe 5 min. din timpul ăsta atât de scurt în ideea de a mai "lumina" pe cineva??? Nu cere nimeni temenele sau măcar un simplu "mulţumesc", pentru că înseşi ideea că ai putut fi de folos e de ajuns, dar nici măcar atât... Cum bine spunea ZAL: "predici în pustie".Dacă sunt răutăcios fără motive, mii de scuze tuturor care se simt lezaţi, dar mie asta îmi sună a pui de problemă pentru un forum respectabil...Sincer, consider că pentru înscrierea pe forum ar trebui trecut un mic test care să cuprindă cel puţin reguli elementare de bun simţ, dacă nu şi 2+2=? Link spre comentariu
Dj_david Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 salut am eu tranzistorii care te intereseaza Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Am sters certurile.Eu zic sa va bateti/ascutiti coasa.V-a aratat Boc la televizor cum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum