Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru woofer

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

Vizitator dragomir1995

Salut as vrea si eu o schema de filtru duar pentru woofer. Stiu ca e plin netu de ele dar este numai pe 3 cai 2 cai eu vreau duar pentru woofet sau daca aveti duar un calculator de filtre vas fi recunoscator. Filtru este pentru 8OHM

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Putz

3

• catalinux2004

2

• CBI

1

• vidax

1

Top autori în acest subiect

daca vrei sa faci doar pt wofer,sau subwoofer,folosesti numai partea de calcul de la woofer,nu te mai intereseaza cea de tw,asa de greu e?bagi acolo ordinul,impedanta si frecv,pt subwofer ar trebuie la maxim 150hz ,de preferat 100hz,dar si asa o sa vezi ca ies niste componente de valori f mari si mai bine tai activ

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut as vrea si eu o schema de filtru duar pentru woofer. Stiu ca e plin netu de ele dar este numai pe 3 cai 2 cai eu vreau duar pentru woofet sau daca aveti duar un calculator de filtre vas fi recunoscator. Filtru este pentru 8OHM

Esti campion la folosirea faimosului "duar"PS: Cu cine aveam placerea? Cu Dj TaZz sau cu vecinul lui dragomir1995 abia intrat la liceu...V-ati impacat? :nebunrau:
Link spre comentariu

Au...Mama ei de romana :rade:

au ... mama voastra de destepti,cu trei facultati impingeti carucioare prin piata pentru 5 mil(lei vechi ) si bonuri de masa !!!!sunt absolut ca dragomir a tastat din greseala,nu toti avem cursuri de dactilografiat,e important ca ne intelegem si putem comunica,daca un idiot a perfectionat gramatica sa se dea mai important inseamna ca noi trebuie sa-i ascultam sfaturile cu sfintenie? un sfat pot sa dau si eu reciteste-ti mesajul inainte sa-l postezi ,sunt o groaza de idioti ca colegul de mai sus care incearca sa iasa in evidenta cu afirmatii din acestea idioate si abea asteapta gresealaera un coleg pe aici care vana greseli gramaticale,eu vanez fifizonii ca el si ca tine mergeti la prima tv poate va dau ceva de lucru ,femeie de servici la " carcotasii " e bine? se dau si bonuri
Link spre comentariu

Au...Mama ei de romana :rade:

sunt absolut ca dragomir a tastat din greseala,nu toti avem cursuri de dactilografiat,e important ca ne intelegem si putem comunica,
Sunt absolut sigur ca nu a tastat gresit. Intreaba pe cine vrei de pe forum.
Link spre comentariu

Si eu va vanez pe voi pentru offtopic.Terminati cu prostu obicei de a te lega aiurea de cineva ca nu stie sau nu e capabil sa scrie corect; e enervant si un post il las, dar sa nu apara pagini intregi pt asa ceva.

Link spre comentariu

Domnilor vanatori cred ca e de ajuns cu off topic-ul...toti facem greseli...si cred ca a inteles si colegul asta....Deci domn' dragomir1995 ...vidax ti-a dat un sit bun deasemenea ti-a explicat si CBI ce anume sa extragi de acolo...mai departe depinde numai de tine...succesuri

Link spre comentariu

On topic : Am eu schema si cablaj la filtru de bass de pe hi-end .Daca te intereseaza da-mi MPOFF TOPIC :Ai grija cum vorbesti Mariobe ca nu se stie cine e idiotul pe aici ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări