Vizitator bongo Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Unde gasesc bec 5w/21w dar portocaliu? in far eu am semnalul alb(transparent) deci am nevoie de bec portocaliu. pe ebay exista ca in america sunt folosite dar la noi? am vazut totusi pe un site dar era 15 lei un bec..deci nu dau 30lei pe 2 becuri. Link spre comentariu
Dragosule Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Nu cred ca gasesti, eu unu nu am gsit Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 bongo poate doar in vitan sa gasesti ceva mai ieftin becuri dinalea... Link spre comentariu
Vizitator cipprianno Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Salut! detin un Logan si am incercat sa fac la fel si nu merge calumea. Pozitia sta aprinsa numai pe filamentul de 21w si semnalizarea la fel. Si cand semnalizez imi face aiurea [rapid] exact ca atunci cand ai avea bec ars. Oare sa fi conectat eu ceva rau? Mentionez ca am pus bec cu doua filamente exact ca cel de frana vopsit cu spray galben transparent si am lipit cu pistolul doua fire pe cele doua filamente de sub soclul becului. Un fir l-am conectat la plusul de la pozitie. Si celalalt la plusul de la semnalizare. In pozitie am avut pus si becul normal de 5w. Deci pur si simplu "m-am intepat" cu cele doua fire lipite de mine de pe soclul becului pe pozitie si pe semnalizare si am facut gaura in fasung ca sa pot scoate firele lipite. Cu ce am gresit? Trebuia sa tin conectat firul de alimentare de la pozitie si pe semnal si pe pozitie? Iar cel de la alimentarea semnalizarii sa-l deconectez si sa-i fac legatura numai cu cel lipit de mine? Sau cum? Am ars si doua rezistente. Adica una de la pozitie pe partea care am lucrat si una de la semnalizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum