Vizitator deimos Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Salut,va rog sa ma ajutati cu o schema pentru un releu de timp care sa faca urmatoarele:1-apas un buton(mentin un contact), sau dau un -(minus), sau un +(plus)=> un releu sa basculeze un timp de cateva secunde; eventual acest timp programabil2-desfac contactul, sau +(plusul) sau -(minusul) si acelasi releu sa mai basculeze odata acelasi timp.Multumesc Link spre comentariu
Aelfo Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Temporizarea tine cont de cat timp este apasat butonul? Link spre comentariu
Vizitator deimos Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Atata timp cat butonul este intr-o stare releul nu trebuie sa basculeze decat 2 sec.Cand se comuta in cealalta stare releul trebuie sa basculeze pentru inca 2 sec.Mai exact:Am un buton ON-OFFcand apas ON releul trebuie sa basculeze 2 secunde si sa revina cand apas OFF releul trebuie sa mai basculeze 2 sec si sa revinacand apas iar ON releul trebuie sa mai basculeze 2 sec si sa revina...si tot asaDe fapt un device imi da -12v intr-o stare si imi ia acei -12v in cealalta stareAstept ,merci Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 cauta cu google "schema releu timp" si ai sa vezi ca sunt o gramada..........sau treci schema releu timp cu LM555 si ai de unde alege Link spre comentariu
em2006 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Citeste topicul asta si aplica ideea pt un releu: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=68&t=63120 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum