fum3z Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 Unde gasesc un Tweeter sau un horn patrat cu lat de 13,5cm.M-am uitat la paudio sunt mici la visaton nu m-am uitat.Poate stie Vasile?Tre sa fie ceva de genu PHT-405 numai ca mai mare.Ms multBafta Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 Tweetere de la kon, voi chiar cumparati prostii de alea ? Link spre comentariu
Sharky Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 pai semnu :crazy: nu l-am pus degeaba :lol: Link spre comentariu
fum3z Postat Septembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Da sa fie si bun...nu :crazy: :lol: Si sa nu fie piezo. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 poate poti desuruba goarna si sa pui alt driver in locul celui :crazy: Link spre comentariu
fum3z Postat Septembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Pai asta e problema ca nu am goarna.Am doua tweetere unu langa altu...si fac un patrat .Si mai am o problema si mai mare:alea doua sunt piezo(desi am reusit sa le reglez sa sune destul de misto)De asta vreau sa le schimb...uite si o poza. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Monacor MHD-240 are 120 x 157 mm, nu stiu de unde iei asta de la Romanika... :cry: Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 iei o bucata de mdf si infunzi gaura si lasi loc pt un tweeter mai mic. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 iei o bucata de mdf si infunzi gaura si lasi loc pt un tweeter mai mic. Parca il si vad pe ala din poza pronuntand. Scuze Sharky dar poza e bestiala (stiu ca e la misto) Link spre comentariu
fum3z Postat Septembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Nu ma apuc de astupat.Cutiile sunt noi,difurile suna misto.Vreau sa pun o goarna misto asa...sa arate mai profesional :lol: Am avut 2 goarne super mari cand eram eu mai mic( erau ale lui taicamiu ).Si erau din metal...masive si grele...poate sunau si bine,ca taicami-u le folosea la sonorizari in aer liber si ii trebuia putere nu gluma.Daca stiam eu de ele ce pot face. :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum