Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif FET 400

djx700

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

12

• remus68

4

• djlove

3

• costy

2

Top autori în acest subiect

Asta e valabil in cazul firelor de semnal.

depinde de calitatea firelor prin care trece semnal micla ultimul meu amplificator cu ipa400 trec firele exact pe langa traf si nu am pic de brum, insa cablurile de semnal mic este de o calitate ridicata cu ecranaj f bun
Link spre comentariu

Sa pui puntea redresoare mai aproape de conzii mari de filtraj, sa ai fire cat mai scurte. Merge prinsa direct de sasiu.Totodata, puteai sa asezi si kiturile mai in spate (cat sa mai incapa coolerele), si la distanta egala de marginea din spate.

Link spre comentariu

puntea am pus-o intentionat acolo.... ca sa sufle aerul in eadaca o las asa are cv ? tota instalatia de putere o fac cu cablu de 2.5 si masa de la traf si iesire o fac cu cablu de 4 pot baga un surub pe fundul carcasei si sa leg toate masele acolo?

Link spre comentariu

Eu zic ca nu e bine cum ai amplasat puntea cu filtrajul.Cauta sa le amplasezi cat mai aproape posibil,cred ca era mult mai bine sa le pui amandoua in locul placutei care alimenteaza ventilatoarele.Ventilatoarele tale imping aerul in carcasa,iar aerul cald de pe radiatoare va lovii fix in filtraj si in puntea redresoare,iar la cum ai amplasat radiatorul ala de la punte.. In fine,ar functiona si asa cum le-ai lasat tu :nas: ,dar nu prea bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări