djlove Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Poti, nu vad ce te-ar putea impiedica Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 mi-a spus cineva ca daca trec cu fire peste traf o sa am brum in boxe... Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Asta e valabil in cazul firelor de semnal. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Asta e valabil in cazul firelor de semnal.depinde de calitatea firelor prin care trece semnal micla ultimul meu amplificator cu ipa400 trec firele exact pe langa traf si nu am pic de brum, insa cablurile de semnal mic este de o calitate ridicata cu ecranaj f bun Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Poti trece cu ele peste traf. Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 am facut asa fel incat sa nu trec momentan..da ms pt ca mi-ati spus.... cam atat am lucrat.... http://it.tinypic.com/view.php?pic=2lvhgyb&s=3 Link spre comentariu
Jimmy Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Sa pui puntea redresoare mai aproape de conzii mari de filtraj, sa ai fire cat mai scurte. Merge prinsa direct de sasiu.Totodata, puteai sa asezi si kiturile mai in spate (cat sa mai incapa coolerele), si la distanta egala de marginea din spate. Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2010 puntea am pus-o intentionat acolo.... ca sa sufle aerul in eadaca o las asa are cv ? tota instalatia de putere o fac cu cablu de 2.5 si masa de la traf si iesire o fac cu cablu de 4 pot baga un surub pe fundul carcasei si sa leg toate masele acolo? Link spre comentariu
Den Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Eu zic ca nu e bine cum ai amplasat puntea cu filtrajul.Cauta sa le amplasezi cat mai aproape posibil,cred ca era mult mai bine sa le pui amandoua in locul placutei care alimenteaza ventilatoarele.Ventilatoarele tale imping aerul in carcasa,iar aerul cald de pe radiatoare va lovii fix in filtraj si in puntea redresoare,iar la cum ai amplasat radiatorul ala de la punte.. In fine,ar functiona si asa cum le-ai lasat tu ,dar nu prea bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum