djx700 Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Anul trecut mi-am cumparat 2 fet 400, protectii, condensatori, traf, tot ce trb ca sa construiecti un amplificator. Au fost montate intr-o carcasa de la un amplificator PW-20B.... din lipsa de spatiu am pus numai un radiator cu dimensiunile de 18 x 7,5 x 9 cm care racea cele 2 kituri au functionat fara probleme ore intregi in blana pe la petreceri, dar acum 2 zile mi s-a pus pata sa ii acord o racire mai buna. As vrea niste sfaturi cum sa pun coolerele .... pe fiecare radiator un cooler de 8x8 cm care sa sufle puternic in striatii si in spatele carcasei 2 coolere de 9x9 cm care sa traga aerul din carcasa si sa-l scoata afara sau a 2 a varianta: coolerele din spatele carcasei sa sufle in radiator si in fata sai fac niste striatii http://it.tinypic.com/view.php?pic=34zy2b6&s=3 http://it.tinypic.com/view.php?pic=5b1s7k&s=3 condensatori am 4 buc 10 mi uf 80v cate 2 pe ramura ce ziceti e putin ? si puntea de 50 A montata pe radiator de la procesor Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Dupa amiaza m-am apucat de sursa si cam asa a iesit : http://it.tinypic.com/view.php?pic=155hter&s=3 http://it.tinypic.com/view.php?pic=es4u47&s=3 am testat totul si este OK , abia astept sal pun in carcasa ''si dai teste'' Link spre comentariu
costy Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 acopera cablajul daca nu cu fludor ; macar cu niste sacaz diluat Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 fludor as consuma prea mult ... sacazul in ce il diluez? Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Sa verifici pozitia de montaj la condensatorii electrolitici si puntea redresoare, iar cind alimentezi finalii sa ai grija sa nu conectezi tensiunea de alimentare invers. Sacizul il poti dilua in spirt, diluant nitro sau alcool izopropilic. Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 nu cred ca o sa le incurc.... voi folosi fire colorate si voi fi f atent ! iar condensatorii is marcati cu + si - in toate partile nam cu ce gresi.... pun intr-o cutiuta o bucata de sacaz si spirt? si se va dizolva? apoi aplic cu un betisor sacazul dizolvat pe cablaj si gata? Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Pentru aplicarea sacizului diluat, eu folosesc o pensula de pictura. Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 am incercat pe alt cablaj si e lipicios .... lorik199 mi-a spus ca trb sa se usuce in cateva secunde mie nici dupa 5 min....daca nu il cositoresc sau dau cu sacaz are cv? nu va face contactul bine dupa ce se inchide la culoare? daca aveam positiv 20 era bine dar e si scump am 2 cablaje facute de un user de pe acest forum si is date cu positiv 20 arata impecabil Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 azi imi finalizeaza carcasa pt amplificator..... si apoi vin testele Link spre comentariu
costy Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 fludor as consuma prea mult ... sacazul in ce il diluez?depinde cum il intinzi; eu am capatat experienta si reusesc sa intind foarte subtire stratul; asta cu letconul, mult sacaz si rabdare pt suprafete asa mari Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 daca aveam positiv 20 era bine dar e si scump am 2 cablaje facute de un user de pe acest forum si is date cu positiv 20 arata impecabil Positiv 20 se foloseste pentru a confectiona cablaje, nu pentru a proteja cablajul contra oxidarii in timp.Pentru acest lucru poti folosi ce au spus colegii sau un spray numit Flux care il gasesti in magazinele de electronice. Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2010 ok merci..... carcasa este in lucru saptamana viitoare ma voi apuca de montat Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 azi am cumparat suruburi de la dedespan Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Banuiesc ca sint suruburi speciale de FET400 din moment ce ai simtit nevoia sa postezi la acest topic. Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 eeeee sant speciale is niste suruburi mai frumoase ps: pot trece cu firele de ac 100v peste traf? sau voi avea brum? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum