Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Menadi PA600

nostrom

Postări Recomandate

• Răspunsuri 145
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

54

• Victor Postolachi

22

• zal

15

• dj4you

11

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuze de intarzierea raspunsului, e vorba de cum am desenat cablajul top si bottom. Momentan acest proiect ramane doar pe hartie deoarece am rezolvat problema la alte module care nu mergeau si acum merg.Multumesc tuturor pentru sfaturile date.Iani.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Fly Ku

buna seara, am gasit la un amic aruncat in garaj acest amplificator PA600

Posted Image

curatat de praf putin, am alimentat si culmea functioneaza, insa un canal se aude foarte incet - nu am finali arsi, ori piese care sa para defecte;

ledul verde de "signal" se aprinde foarte slab la canalul respectiv

ma puteti ajuta cu o sugestie?

va multumesc

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator florentinel

Buna ziua am si eu un amplificator menadi PA600 si unul din canale nu merge mai exact acela dinspre ventilator, mentionez faptul ca ledurile rosii la ambele canale sta aprinse tot timpul acelea de la DC TERM si si cele de sus primele rosii, iar pe canalul care nu merge nci ledul de la semnlal nu licare ca ce-l de la canalul care merge.... licare dar foarte foarte slab cand dau volumul la maxim pe canalul respectiv si in boxa se aude foarte foarte incet melodia cu volumul maxim maxim, ce ar putea fi? va rog domnule Victor poate ma ajutati si pe mine pt ca am vazut ca ati lucrat cu aceste puteri. va multumesc , stima.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator florentinel

Salutare am rezolvat cu canalul respectiv era de la butonul bridge am schimbat si merge perfect dar au ramas ledurile de la dc term si peack cele de sus au ramas inca aprinse si nu vrea sa se stinga ma puteti ajuta va rog? multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări