papyreloaded Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Dar nu vezi ce ii gresit??ca mie nu imi merge nu prea vad sa fie gresit ceva la cablaj, de mute//stby nu poate fi vorba ca nu sunt utilizate. sigur ai pus piesele bine? ca in pdf nu prea sunt scrise citet valorile Link spre comentariu
BoGdI Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 un amplificator l-am facut exact asa dar la celalalt am scos diodele,rezistenta de 1r(am pus sarma in locul ei),in loc de 330 am pus 680, apoi 22k,si in locul celei de 7,5k am pus tot 22k.si nu da nici al doilea nici un semn(numai se incalzeste). Link spre comentariu
papyreloaded Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 verifica daca intra semnal in amplif, daca sunt conectate bine boxele (se intampla oricui), lipituri, sa n-aibe scurt pe intrare etco alta varianta ai pe m.p. Link spre comentariu
Reynolds Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 mie mi-au mers din prima toate pe care le-am facut cablajul e de pe forum succes! Link spre comentariu
schukaru Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 baga o poza cu ce ai lucrat Link spre comentariu
Reynolds Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 uite aici niste poze viewtopic.php?f=59&t=64170 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum