BoGdI Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Buna ziua,desii stiu ca internetul rasuna de scheme si cablaje pt tda7294 as dori sa imi dati un cablaj functional si gata intors(mirror)deoarece am facut deja 2 cablaje si pe cand mi-am dat seama ca nu sunt facute bine erau deja corodate,si nu mai vreau sa fac prostii dinastea.Sper sa nu dati cu paru Multumesc anticipat. Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Cauta aici pe forum ca sunt multe topicuri pe acest subiect. Link spre comentariu
BoGdI Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Stiu dupa forum am luat pana acum,dar nu gasesc cu mirror si nu stiu cum se intorc. Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Invata sa cauti mai bine, topicul acesta era chiar pe prima pagina: viewtopic.php?f=5&t=62832(Vezi postul lui Dj Dog) Link spre comentariu
BoGdI Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Dar eu nu vreau in punte. sau am sarit peste ala mono?? Link spre comentariu
BoGdI Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Chiar nu isi face nimeni mila de mine? :cry: Link spre comentariu
schukaru Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 uite poate nu o sa mai apara astfel de cereri Link spre comentariu
ionioni2008 Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 De ce nu incerci, dupa puterile tale, sa-ti concepi singur cablajul, apoi il postezi aici si colegii forumisti sa ti-l corecteze?Nu toata lumea e dispusa sa munceasca pentru altii, mai ales cand acei altii NU FAC NIMIC!Pe un om il ajuti, daca isi da si el silinta, DAR DACA cere pe de-a moaca, il ignori!(vezi cazul cu galatenii care beau la crasma si faceau misto de voluntarii ce le inaltau digul!!!) Link spre comentariu
suat Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 galatenii de la crasmamie nu mi-a placut deloc... treaba cu digul din galati si voluntarii... Da voluntarii de ce au mai venit... pana la Galati? din alte parti? Link spre comentariu
retrosong Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 bravo el intreaba de cablaje tu i spui de diguri Link spre comentariu
BoGdI Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Nu te supara da tu ai incercat cablajul asta?eu am facut doua si nu merge nici unu.doar se incalzesc integratele. Tda-ul l`am lipit cu o statie dinasta http://www.smartbuy.ro/scule-si-unelte- ... 6529.html# ii posibil sa il fi ars? Diodele alea is bine puse?ii bine sa conduca - pe iesire? Link spre comentariu
papyreloaded Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 nici nu prea e nevoie de diodele alea Link spre comentariu
BoGdI Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 dar daca le pui asa cum is acolo dupa mine fac rau.Nu? Link spre comentariu
papyreloaded Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 una vine cu catodul la ramura pozitiva iar cealalta cu anodul la ramura negativa; nu strica dar eu nu le-as pune Link spre comentariu
BoGdI Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Dar nu vezi ce ii gresit??ca mie nu imi merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum