andreiciment Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 As vrea si eu sa imi fac un amplificator...am in posesie 2 tranzistori 2N3055H care stau prin sertarul mem....va rog sa ma ajutati cu niste scheme mai usoare de amplificator... multumesc anticipat... Link spre comentariu
andreiciment Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 si mai fac rost de cativa tranzistori ca aia ...si mai am micuti...adica BD139-16 vreo 20 si C556B tot 20.... Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Sint cam multe scheme:viewtopic.php?f=5&t=20181&start=0Una din ele este cea a amplificatorului de 75W de la Electromures. Link spre comentariu
Valy86_86 Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 nu-ti pune prea mari sperante ca o sa iti iasa o statie din prima incercare , mai ales pe tranzistoare, daca nu ai o oarecare pregatire si experienta in electronica. o sa ai numai dezamagiri (vb din experienta) pt ca sunt multe de luat in calcul si din cate am vazut nu prea esti pregatit sa realizezi asa ceva. sfatul meu:( care mi l-au dat si mie alti maestri in arta amplificatoarelor de pe acest forum) incepe cu scheme simple cu c. i de genu tda 2003 si incet incet vei ajunge sa faci si amplifuri pe tranzistoare. respect. Link spre comentariu
Mindware Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 E musai sa faci un amp cu tda2003,ca sa capeti experienta.E ieftin(max 2 lei),si functioneaza la o tensiune mica (pana in 18 V),super usor de facut si te vei familiariza cu diferitele probleme care pot aparea precum semnale parazite,bucle de masa,etc.Crede-ma ca vei fi mult mai multumit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum