Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa-mi realizez un amplificator...

andreiciment

Postări Recomandate

As vrea si eu sa imi fac un amplificator...am in posesie 2 tranzistori 2N3055H care stau prin sertarul mem....va rog sa ma ajutati cu niste scheme mai usoare de amplificator... multumesc anticipat...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreiciment

2

• Mindware

1

• remus68

1

• Valy86_86

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu-ti pune prea mari sperante ca o sa iti iasa o statie din prima incercare , mai ales pe tranzistoare, daca nu ai o oarecare pregatire si experienta in electronica. o sa ai numai dezamagiri (vb din experienta) pt ca sunt multe de luat in calcul si din cate am vazut nu prea esti pregatit sa realizezi asa ceva. sfatul meu:( care mi l-au dat si mie alti maestri in arta amplificatoarelor de pe acest forum) incepe cu scheme simple cu c. i de genu tda 2003 si incet incet vei ajunge sa faci si amplifuri pe tranzistoare. respect.

Link spre comentariu

E musai sa faci un amp cu tda2003,ca sa capeti experienta.E ieftin(max 2 lei),si functioneaza la o tensiune mica (pana in 18 V),super usor de facut si te vei familiariza cu diferitele probleme care pot aparea precum semnale parazite,bucle de masa,etc.Crede-ma ca vei fi mult mai multumit. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări