Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

video compozit de la camera catre 2 receptoare?

Postări Recomandate

Vizitator b28rdw

Salutare,Problema: o camera video cu iesire de semnal video compozit (mufa RCA) care intra intr-un monitor lcd la Composite IN. Mai vreau sa iau din acelasi semnal compozit de la camera si sa-l duc in paralel la o placa de captura pe calculator, tot la composite IN. Din monitorul lcd nu am iesire de semnal, doar doua intrari (d-sub si composite), asadar e exclus. Imi trebuie un splitter la iesirea camerei. Pot face unul asa, cu o mufa RCA si doua cabluri in paralal care sa intre unul in LCD si altul in placa de captura? Stiu ca e ceva cu o impedanta de 75omi. Ma tem sa nu ard camera daca impart semnalul asa, in paralel.Imi puteti da o solutie? Multumesc mult,Ovidiu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victor_cj

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salutari din Cluj-Napoca! TREBUIE sa utilizati un multiplicator de semnal video care "cloneaza" sursa de semnal aplicata la intrarea sa. CONECTAREA paralel duce SIGUR la DEFECTAREA iesirii camerei, 75 ohmi la 37,5 ohmi. Impedanta de iesire trebuie sa fie EGALA cu cea de intrare pentru RANDAMENT MAXIM, NICIODATA mai MICA. Succes!

Link spre comentariu

am gasit acest produs. este bun pentru ce am eu nevoie? http://www.adelaida.ro/product_info.php ... s_id=10074sau merge cu un spliter de antena tv din acela ieftin, din piata?Multumesc,ovidiu

Este PERFECT pentru CONEXIUNEA dorita de dumneavoastra va RECOMAND sa-l folositi pe acela.Cred ca alimentatorul de 12Vcc nu este inclus, intrebati inainte de cumparare! Alte variante gen "spliter" nu va recomand.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări