Mr_Juve69 Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Am si eu o problema cu un tv cartel ctc-1444T , nu se aprinde ledul de la power si nici tubul ,nimic! Siguranta nu este arsa!!Stie cineva de la ce poate fi ???Va multumesc! Link spre comentariu
florentinTV Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 salut,in primul rind te intreb :te pricepi la electronica?ai experienta in depanare? daca nu degeaba discutam.ca idee e un defect in sursa de alimentare sau in etajul de linii si blocheaza celelante ataje de alimentare. Link spre comentariu
Mr_Juve69 Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 Poi am schimbat BU-ul k era bulit,am verificat si pe ceilalti tranzistori si sunt buni. Ce as putea sa mai verific? Astept o idee! Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Poi am schimbat BU-ul k era bulit,am verificat si pe ceilalti tranzistori si sunt buni. Ce as putea sa mai verific? Astept o idee!ETC, ETC. Noi de unde sa stim daca nu dai si tu niste detalii??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum