costy Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 Vreau si eu sa fac un corector cu integratul asta.Ce potentiometre sa folosesc;logaritmice sau normale?E mai bun tca 5500 decat tda1524? Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 1) foloseste potentiometri lineari2) da, e mai bun Link spre comentariu
Vizitator bzfcocon Postat Decembrie 5, 2005 Partajează Postat Decembrie 5, 2005 Ceva e putred rau la tine, la ce il alimentezi, ca poate e sursa de alimentare de vina ?Adica, daca postul original mai e de actualitate. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 Eu il alimenez la sursa AT pt calculator la 12V. Poate sa aiba si asta de a face cu distorsiunile ?Sunt sictirit de circuitul asta, cred ca fac cu 1524. mai am eu cablajul pdf de la vasile da nu merge atasarea acum. Conteaza ca l-am alimentat de la sursa AT... o sa mearga altfel la bateria masinii? Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 Am doua amplificatoare stereo diferite : unul de 2*100 w shi unu de 2*50 w, la acestea as vrea sa pun cate un corector de ton cu tca 5500, la care vreau sa cuplez mecanic axele potentiometrelor de la volum, bass, etc,. Pot sa fac acest lucru ? Nu o sa creasca diferit amplificarea ( adica nu o sa se auda mai tare pe cel de 2*100 fata de celalalt, ma refer la puteri de 10- 20 w ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum