PETROLUL Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Salut.Am un amplificator Kenwood KR-A2080. Din 4 iesiri vreau sa-l fac in doua iesiri prin legare in punte.Defazorul am inteles ca nu e rentabil.Va rog ajutati-ma .Va multumesc Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Salut.Am un amplificator Kenwood KR-A2080. Din 4 iesiri vreau sa-l fac in doua iesiri prin legare in punte.Defazorul am inteles ca nu e rentabil.Va rog ajutati-ma .Va multumescAmplificatorul nu are 4 iesiri !Esti intr-o mare eroare .Nu poti sa-l pui in punte si sa rezulte 2 iesiri . Link spre comentariu
ionut_te Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Da, are două ieşiri (2x50W/4 ohmi) şi fiecare ieşire este conectată la două rânduri de mufe pentru a putea conecta 4 boxe de câte 8 ohmi... Link spre comentariu
PETROLUL Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 deci pot sa pun 4 boxe de 50 w si 8 ohm ? Link spre comentariu
zal Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Mai bine să nu faci asta, e subţirel construit şi o să plîngi după el, foloseşte numai cîte 1 boxă de 8 Ohmi pe canal (o singură pereche). Link spre comentariu
PETROLUL Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Multumesc.Mai am 2 kituri mono a cate 100w fiecare.Pot sa le leg in punte la kenwood in punte cu ajutorul defazorului,bineinteles alimentand kiturile ? Link spre comentariu
ionut_te Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Nu duce trafuuuuu..... Şi ce tot ai cu puntea aia...? vrei să pui subwoofer, ceva??? e păcat de amplificatorul ăla... Dacă nu eşti mulţumit de el mai bine vinde-l şi ia ceea ce ai nevoie... Link spre comentariu
PETROLUL Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Am alt traf de alimentare.Nu am zis ca-l alimentez la acelasi traf.Am vazut aici pe forum un amplificator modificat cu 2 kituri adaugate,dar nu-l mai gasesc Link spre comentariu
zal Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Nu te laşi pînă nu-l strici. Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Pana la urma tu ce vrei sa faci cu acest amplificator si cu acele kit-uri?Vrei sa folosesti din kenwood defazorul sau cum ca nu esti prea explicit. Daca da renunta la idee ca acel amplificator nu are nici un defazor. Ai kiturile, cauta un defazor pe net si fa alt amplificator, iar kenwoodul lasa-l intreg, nu-ti baga creioanele in el pt ca o sa-l strici. Link spre comentariu
PETROLUL Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 aveti dreptate,o sa fac un amplificator de la 0 .Oricum multumesc pt sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum