Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kenwood legare in punte

PETROLUL

Postări Recomandate

Salut.Am un amplificator Kenwood KR-A2080. Din 4 iesiri vreau sa-l fac in doua iesiri prin legare in punte.Defazorul am inteles ca nu e rentabil.Va rog ajutati-ma .Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• PETROLUL

5

• zal

2

• ionut_te

2

• danzup

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut.Am un amplificator Kenwood KR-A2080. Din 4 iesiri vreau sa-l fac in doua iesiri prin legare in punte.Defazorul am inteles ca nu e rentabil.Va rog ajutati-ma .Va multumesc

Amplificatorul nu are 4 iesiri !Esti intr-o mare eroare .Nu poti sa-l pui in punte si sa rezulte 2 iesiri .
Link spre comentariu

Multumesc.Mai am 2 kituri mono a cate 100w fiecare.Pot sa le leg in punte la kenwood in punte cu ajutorul defazorului,bineinteles alimentand kiturile ?

Link spre comentariu

Nu duce trafuuuuu..... :nebunrau: Şi ce tot ai cu puntea aia...? vrei să pui subwoofer, ceva??? e păcat de amplificatorul ăla... Dacă nu eşti mulţumit de el mai bine vinde-l şi ia ceea ce ai nevoie...

Link spre comentariu

Am alt traf de alimentare.Nu am zis ca-l alimentez la acelasi traf.Am vazut aici pe forum un amplificator modificat cu 2 kituri adaugate,dar nu-l mai gasesc

Link spre comentariu

Pana la urma tu ce vrei sa faci cu acest amplificator si cu acele kit-uri?Vrei sa folosesti din kenwood defazorul sau cum ca nu esti prea explicit. Daca da renunta la idee ca acel amplificator nu are nici un defazor. Ai kiturile, cauta un defazor pe net si fa alt amplificator, iar kenwoodul lasa-l intreg, nu-ti baga creioanele in el pt ca o sa-l strici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări