Vizitator marius93d Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Salut am o pereche de boxe pentru calculator si de la un timp cand pun mana pe potentiometrul care regleaza volumul se aude un vajait in boxe sau cand dau la maxim vajie si boxa din dreapta se opreste..Cauza ?M`am uitat sa nu aiba vre`un condensator bulit, :cry: dar nu are ..Edit: va rog mutati postul in Audio PC. Link spre comentariu
victor_cj Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Salutari din Cluj-Napoca! Dupa descrierea facuta sunt foarte mari sanse ca principalul vinovat sa fie chiar POTENTIOMETRUL de volum. Daca detineti un ohmetru puteti verifica "divizorul rezistiv " creeat de acesta pe fiecare canal in diverse pozitii. Succes! Link spre comentariu
Vizitator marius93d Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 OK am sa verific chiar acum :| Link spre comentariu
Vizitator marius93d Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Am verificat este un pot de 50k cu 6 pini merge bine.. adica cand dau pe minim imi indica 49.5K si cand dau pe maxim 0.5k Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 omule,e uzat potentiometru ca e chinezesc,nu mai rasuci toata ziua de el cauta altul la marimea aia si schimba-le cu 6 pini ca e pt 2 canalesau pune-l intr-o pozitie in care nu face urat si regleaza volumul din calculator pana-l scimbihai ca nu e greu Link spre comentariu
victor_cj Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Am verificat este un pot de 50k cu 6 pini merge bine.. adica cand dau pe minim imi indica 49.5K si cand dau pe maxim 0.5k Aveti 2 pini conectati impreuna la masa, conectati ohmetrul intre fiecare dintre pinii din mijloc si masa cu potentiometrul la volum maxim trebuie sa aveti pe fiecare canal spre 50k iar cu el la minim o valoare de catva ohmi sau cateva zeci maxim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum