Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Durabrand DCT-1492

zvasile

Postări Recomandate

Model DCT-1492,Procesor TDA9381PS/N2/1I1198,Memorie FM24c08,Cadre TDA8357J,sursa cu tranzistori,pe sasiu e notat GUW7 820.927-4stie cineva cum se intra in service mod la modelul asta?am incercat cu menu 8500,Stand-by; display,menu,mute,power on,dar fara rezultat,atasez o poza cu telecomanda originalamultumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvasile

4

• misuraelectronic

3

• Sorin Schiriac

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

are cumva 250 de programe...? daca da , va zic eu cum se face... :da

nu,are 100 de programe,zice-ti cum se face ,poate e valabil si pentru modelul asta...
Link spre comentariu

deci...!luati dvs o telecomanda 12.5 care sa fie buna...! tineti apasata tasta volum minus timp de cel putin 5 secunde...va apare instantaneu menu-ul de service...!prima pagina este un tabel scris complet cu cifre si litere galbene...! asta este prima faza...! dupa aceea se mai face ceva cu telecomanda originala musai ... va ghidez , evident , daca ne iese prima etapa ...!

Link spre comentariu

stati asa...nu va grabiti...!luati acum telecomanda originala a aparatului si apasati pe tasta 5...! abia acum sinteti in service... :daacesta este un menu de service descoperit absolut prosteste de mine cind ma stresam sa descopar care e telecomanda corecta pentru un tvc+dvd durabrandt ---alt model , nu acesta --- ...si tot probind diverse telecomenzi...hop ca a aparut dintr-o data tabelul cel galben ...! bineinteles ca am fost inspirat si mi-am copiat imediat algoritmul , daca tot l-am descoperit ... :da

Link spre comentariu

gata,am rezolvat problema care am avut-o.....P+/- se navigheaza in meniu,VOL+/- se modifica valorile,cu tasta TV se iasa din service mod.multumesc mult!

Link spre comentariu

un alt mod de service,cu o telecomanda de samsung [buton galben]sau P823,,SAMSUNG BIOVISION'',se apasa tasta ZOOM apoi MUTE si se poate face service cu respectiva telecomanda,iesire cu TV.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări