Vizitator cătălin Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Mi s-a cerut la un proiect să conectez la pinii analogici unui PIC18 amplificatoare operaţionale (LM324).Nu ştiu cum să le conectez la ăştia.Mi-ar trebui o schemă electrică din care să-mi dau seama cum se pun. Link spre comentariu
puiu Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 1. Vezi in http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... 39632e.pdf gasesti la pag. 269 figura 21-3 ANALOG INPUT MODEL. Link spre comentariu
Vizitator cătălin Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Nu se înţelege mai nimic din documentul ăla.Am nevoie doar de o schemă electrică a unui LM324 care să se conecteze la un pin analogic de PIC.Pinul de ieşire al A.O. (+) să-mi indice o anumită valoare a tensiunii pentru ca eu să pot citi din pic, ca valoare analogică. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 de curiozitate, cătălin, eşti cumva student la electronică??? Link spre comentariu
puiu Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 1. Schema electrica a lui LM324 o gasesti in datasheetul lui. Link spre comentariu
Vizitator Mishi Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Ai putea sa conectezi AO-ul din LM324 in configuratie de repetor si conectezi la intrare o dioda la Vcc. Si asa te asiguri ca orice tensiunea ai baga nu trece de valoarea Vcc-Ud(tensiunea diodei). Asta ma gandesc ca ar fi o metoda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum