Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un circuit ciudat de actionare a releului

le5100kw

Postări Recomandate

Am un circuit ciudat de actionare a releului in schema facuta de mine. Cum se poate adapta aceasta schema la un circuit monostabil sau la un detector de semnal sau la un intrerupator ON/OFF?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• le5100kw

7

• miron1947

6

Zile populare

Top autori în acest subiect

un circuit monostabil sau la un detector de semnal sau la un intrerupator ON/OFF?

Fiecare dintre dintre aplicatiile enumerate de Dvs. au configuratii diferite.
Link spre comentariu

In cazul unui intrerupator ON/OFF, cum sa fie legat intrerupatorul in schema.In cazul unui buton PUSH BUTTON cu bistabil, cum sa fie circuitul bistabil legat in schema.In cazul unui detector de semnal, cum sa fie legat in schema.

Link spre comentariu

In cazul unui intrerupator ON/OFF, cum sa fie legat intrerupatorul - cu sau fara retinere butonul?

PUSH BUTTON cu bistabil- un bistabil D(CD4013)

In cazul unui detector de semnal - ce semnal?

Link spre comentariu

In cazul unui intrerupator ON/OFF cu retinere - DA intre + si rezistenta din baza (nu conteaza, unde e mai usor).In cazul unui detector de semnal audio - nu am detectorul.PUSH BUTTON cu bistabil tip D - Multumesc :da

Link spre comentariu

DA intre + si rezistenta din baza (nu conteaza, unde e mai usor). n-am inteles ce doriti sa spuneti

In cazul unui detector de semnal audio - nu am detectorul. pai de la el trebuie inceput, pentru a cunoaste ce semnal vine

Link spre comentariu

Am vrut sa spun ca nu conteaza unde sa fie butonul. Unde este mai usor de pus. poate fi oriunde in schema, numai sa actioneze releul prin tranzistor.La detectorul de semnal as vrea sa fie ca in schema asta care am gasit-o dar vreau circuitul cu tranzistor din schema mea adaptat in locul tranzistorului MOS FET

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări