yo6pir Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 As vrea sa fac o remarca la modificarea acestui bloc de UUS. Am facut si eu mai demult o "tragere in banda " a unui bloc de UUS de la S631 Electronica si am facut in prima faza acelasi lucru: am micsorat nr.spire din cele doua bobine Acord/Osc si am refacut acordul din trimere. Nu a functionat la parametrii maximi, ma refer la sensibilitate de receptive, nivel semnal etc. Problema a fost, si aici vreau sa punctez, circuitul de intrare in blocul UUS care a ramas ne-modificat. In acest caz trebuie re-acordat prin micsorarea nr. de spire si circuitul din grila tubului ECC85 care a ramas pe banda de 65-73MHz adica va bloca semnale peste aceasta banda de frecv. Ceea ce nu ne favorizeaza pentru receptia noua in banda 88-108 care este mai sus. Deci, concluzie, modificati si nr.de spire de la circuitul de intrare ca sa se poata reception in conditii bune noua banda de frecv. La mine a functionat bine dupa. Si la voi trebuie sa mearga. SUCCES! 1 Link spre comentariu
mirkonics Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Va salut, Un ajutor pentru modificarea blocului UUS la radio Oberon Stereo, tragere pe norma CCIR pot sa primesc? Va multumesc. Link spre comentariu
vio2007 Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Mai simplu poti construi un convertor de banda OIRT-CCIR fara sa intervii in radioreceptor . Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Daca merita, blocul UUS trebuie refacut complet pentru a avea acoperirea de frecventa necesara. In banda EST acoperirea este de 8 MHz, iar in banda VEST este de cca. 20 MHz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum