Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dimensiuni incinte VS F3

radue

Postări Recomandate

As vrea sa-mi fac si eu un proiect pt un bass-raflex cu HP-15W.Se merita sa-mi fac cutia cu 15-20 L mai mare pt a avea un F3 cu cativa Hz mai coborat?( ex 43 vs 47 Hz )Intrebare adresata celor care lucreaza cu asa ceva, dar oricine sa-si dea cu parerera.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

5

• Mircea Bartic

4

• adi_0106

3

• sosoi

2

Top autori în acest subiect

daca sunteti amabili domnilor va rog sa postati niste dimensiuni pt un sub cu hp15!!!eu am simulat ceva cu ajvented shi nu-s sigur de rezultatemultzam!!!

Link spre comentariu

Nu ma deranjeaza deloc marimea, dar sa zicem ca prefer "sateliti" ( nu sunt sat, sunt fullrange ) mici si rai de tot :twisted: @Nexus satelitii tai pe 2 cai cu HP-15W ce F3 au ?Eu vreau sa ii fol fara sw, deci vreau sa coboare destul de jos in fr.O sa mai fac niste proiecte si o sa vad ce mai iese;Pt sub inceaarca bass-reflex dea 130 L acordat la 40 Hz cu damping minimum.

Link spre comentariu

Nu ma deranjeaza deloc marimea, dar sa zicem ca prefer "sateliti" ( nu sunt sat, sunt fullrange ) mici si rai de tot :twisted: @Nexus satelitii tai pe 2 cai cu HP-15W ce F3 au ?Eu vreau sa ii fol fara sw, deci vreau sa coboare destul de jos in fr.O sa mai fac niste proiecte si o sa vad ce mai iese;Pt sub inceaarca bass-reflex dea 130 L acordat la 40 Hz cu damping minimum.

nu sunt satelit, sunt fullrange F3 de 50 Hz 8)
Link spre comentariu

Eu le zic sateliti la toate boxele fullrange ( chiar si cu bas de 18 ) si la satelitii pr-zisi;Puteti da si niste proiecte de bass-reflex pt acest dif? ( < 100 L )Eu m-am gandi la urmatorul proiect:85L, acordati la 45 Hz, F3 50 Hz, damping minimal si mi se pare destul de bun pt ceea ce imi trebuie mie;daca aveti alte proiecte mai interesante, de fapt orice proiecte cu incinta mai mica de 100 L va rog postati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări