radue Postat August 30, 2005 Partajează Postat August 30, 2005 As vrea sa-mi fac si eu un proiect pt un bass-raflex cu HP-15W.Se merita sa-mi fac cutia cu 15-20 L mai mare pt a avea un F3 cu cativa Hz mai coborat?( ex 43 vs 47 Hz )Intrebare adresata celor care lucreaza cu asa ceva, dar oricine sa-si dea cu parerera. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 30, 2005 Partajează Postat August 30, 2005 daca nu te deranjeaza dimensiunile mai mari ale cutiei , nu e nici o problemaasa ca idee , toate boxele sunt bazate pe compromisuri :wink: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 daca sunteti amabili domnilor va rog sa postati niste dimensiuni pt un sub cu hp15!!!eu am simulat ceva cu ajvented shi nu-s sigur de rezultatemultzam!!! Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 aveti niste proiecte de (sub)woofer cu hp15 W Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 Bandpass ordinul 4 cu HP-15W Link spre comentariu
sosoi Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 Fisierele postate de voi sant puse pe ftp? Eu nu le pot vedea cred ca din cauza asta. Trimiteti-mi si mie fisierele va rog [email protected] Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 fisierele noastre sunt puse cu atach file .....daca nu le poti vedea - probabil nu ai instalat Acrobat Reader ....... fisierele sunt in format .pdf Link spre comentariu
sosoi Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 Primele programe care le instalez dupa system sant OrCad, MPlab si Acrobat Reader... deci nu e asta motivul :cry: :cry: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 ti-am trimis mail Link spre comentariu
radue Postat August 31, 2005 Autor Partajează Postat August 31, 2005 Nu ma deranjeaza deloc marimea, dar sa zicem ca prefer "sateliti" ( nu sunt sat, sunt fullrange ) mici si rai de tot :twisted: @Nexus satelitii tai pe 2 cai cu HP-15W ce F3 au ?Eu vreau sa ii fol fara sw, deci vreau sa coboare destul de jos in fr.O sa mai fac niste proiecte si o sa vad ce mai iese;Pt sub inceaarca bass-reflex dea 130 L acordat la 40 Hz cu damping minimum. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 Nu ma deranjeaza deloc marimea, dar sa zicem ca prefer "sateliti" ( nu sunt sat, sunt fullrange ) mici si rai de tot :twisted: @Nexus satelitii tai pe 2 cai cu HP-15W ce F3 au ?Eu vreau sa ii fol fara sw, deci vreau sa coboare destul de jos in fr.O sa mai fac niste proiecte si o sa vad ce mai iese;Pt sub inceaarca bass-reflex dea 130 L acordat la 40 Hz cu damping minimum.nu sunt satelit, sunt fullrange F3 de 50 Hz 8) Link spre comentariu
radue Postat August 31, 2005 Autor Partajează Postat August 31, 2005 Eu le zic sateliti la toate boxele fullrange ( chiar si cu bas de 18 ) si la satelitii pr-zisi;Puteti da si niste proiecte de bass-reflex pt acest dif? ( < 100 L )Eu m-am gandi la urmatorul proiect:85L, acordati la 45 Hz, F3 50 Hz, damping minimal si mi se pare destul de bun pt ceea ce imi trebuie mie;daca aveti alte proiecte mai interesante, de fapt orice proiecte cu incinta mai mica de 100 L va rog postati. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2005 @ adi in proiectele date de tine apare acelasi dif cu 2 perechi de parametrii ???De ce???Mie mi se pare ciudat :? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 proiectele sunt facute de nexus ..... el mi lea dat si mie ..... sincer nu am fost atent ...... simuleaza si tu hp15W-u` in incinta cu aceleasi dimensiuni si vezi ce iese Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Nu prea iese acelasi lucru, de aia am intrebat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum