Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweetere pentru boxe Jazz HiFi

Vizitator vulpoiu parshiv

Postări Recomandate

Vizitator vulpoiu parshiv

Salut! As vrea sa stiu daca se gasesc pe piata tweetere care sa se potriveasca exact pe gaurile celor originale pentru boxe Jazz HiFi, bineinteles cu aceleasi specificatii (4 Ohm, 50 W), sau eventual ceva mai mari ca diametru, care sa acopere gaurile de prindere.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

1

Chiar daca gasesti un difuzor care sa se potriveasca in gauri cu siguranta nu va suna ca si inainte. Cea mai buna solutie ar fi un dif. original, iar daca nu gasesti trebuie modificat si filtrul ca sa acomodeze noul difuzor.

Link spre comentariu
Vizitator Cristi1963

Salut! As vrea sa stiu daca se gasesc pe piata tweetere care sa se potriveasca exact pe gaurile celor originale pentru boxe Jazz HiFi, bineinteles cu aceleasi specificatii (4 Ohm, 50 W), sau eventual ceva mai mari ca diametru, care sa acopere gaurile de prindere.

Am originale dar pe 8 ohm.
Link spre comentariu
Vizitator Cristi1963

Am originale dar pe 8 ohm.Ref. la cele 2 tweetere am primit un e-mail de la cineva interesat dar l-am sters din greseala. Se poate retransmite?

Link spre comentariu
Vizitator mariusica

Tweeterele din pozele lui Cristi au calota schimbata (cea originala nu este metalica), probabil si rebobinate.Eu am schimbat la o pereche de Jazz-uri inaltele cu unele RFT de 50 w, s-au potrivit perfect ca dimensiuni.In orice caz daca mai ai tweeterele originale le poti rebobina.Daca scormonesti putin poate gasesti SH.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări