Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte p-audio 800k

Andrei87

Postări Recomandate

Pai nu s-a precizat daca difuzoarele sunt noi sau rebobinate , sau problemele ridicate de filtre , de la distorsiuni de intermodulatie si de faza pana la alinierea temporala in plan acustic , pentru o redare coerenta , de calitate , liniarizand caracteristica de tranfer ampltudine-frecventa , precum si o functionare stabila si fiabila cat mai mult timp in domeniul de putere declarat de producatorul difuzoarelor.....trebuie tinut cont de absolut orice amanunt , alfel o sa sune a Sony de duzina in cel mai favorabil caz , dar la aspect , este garantat , Sony va invinge detasat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Andrei87

6

• CBI

4

• hpavictor

4

• djlove

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

salut.k sa lamuresc problema.eu dispun de 2 difuzoare pa 800k luat de la un tip dupa forum.ele sunt noi, merg perfect.cand am zis incinta gen studio ,mam referit la faput sa semene cu ele,nu gen turn sau mai stiu eu cum,k de auzit nu se aud la fel asta e alta treaba.am cautat tot felul de incinte pe google si pe forumuri ,dar parile sunt impartite.uni zik k incinta asta e buna,alti ca nu k alta e mai buna si tot asa.nush dupa cine sa ma mai iau,eu vreau pe cinava care a lucarat de cel putin 2 ori cu ele si a facut incinte pt ele si stie ce si cum.k nu stau sa fac o lada.din cate am vazut in specificatiile lor despre ele,ar fi oki o incinta de 100l :speriat :speriat dar mi se pare foarte mult,dak fac 2 incinte la 100l nu am ajuns nicaieri.ms anticipat

Link spre comentariu

Ma bucur ca esti pe drumul cel bun , trebuie doar sa te hotarasti la o solutie tehnica care crezi tu ca ti se potriveste si spor la treaba ! Asteptam cu nerabdare finalizarea proiectului si bineinteles poze detaliate !

Link spre comentariu

hai frate, pun pariu ca gasesti macar unul daca ai curiozitatea sa te duci la pagina 2 sau 3 din sectiunea boxe.Daca nu foloseste functia cautare si cauta dupa pa800 si din dreapta alegi sa iti returneze subiecte nu mesaje.Hai ca nu-i greu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări