spinach Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 salutam ,Am cumparat o sirena [goarna ] pentru alarma ; pe cutie scria "6-12V " ; pe spatele ei scria :"12 V , 20W , 6-Tone" . Acuma este greu sa inteleg ceva ; am pus-o sub tensiune si am observat ca merge intre 6-12V , si are un singur sunet , de sirena . ma irita treaba cu 6 tonuri ; sint 6 tonuri in sunetul sirenei sau ar fi trebuit sa aibe 6 sunete distincte ? Link spre comentariu
Aelfo Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Din cate imi amintesc eu de la alarme, ar trebui sa ai 6 tonuri, adica cateva secunde un ton, apoi urmatoarele secunde alt ton si asa mai departe. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 ceva buton nu ai ascuns........... sa nu fie la vedere? Link spre comentariu
Aelfo Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Nu are buton, doar 2 fire: plus si minus. Link spre comentariu
spinach Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Da , user aelfo are dreptate ; daca o tin cuplata , schimba dupa un timp , cred ca 10s, stilul de sunet ; termenul de 6 tonuri nu prea este corect ; ar fi trebuit sa scrie 6 tipuri sunete complexe .cred ca s-a lamurit problema. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 salutam ,Am cumparat o sirena [goarna ] pentru alarma ; pe cutie scria "6-12V " ; pe spatele ei scria :"12 V , 20W , 6-Tone" . Acuma este greu sa inteleg ceva ; am pus-o sub tensiune si am observat ca merge intre 6-12V , si are un singur sunet , de sirena . ma irita treaba cu 6 tonuri ; sint 6 tonuri in sunetul sirenei sau ar fi trebuit sa aibe 6 sunete distincte ?aceste tipuri de sirene au 6 melodii distincte (tonuri)si se schimba automat ,in cazul tau au gresit eticheta au pus pe o sirena cu un ton o eticheta cu 6 tonuri ,dute de unde ai luato si schimbo....... Link spre comentariu
davidut5 Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Nu este nimic gresit. Ce scrie pe cutie ca este aia este(de cele mai multe ori).Timp de 1 minut alarma schimba cele 6 tonuri, cate 10 secunde un ton Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 la fel stiu si eu,dupa un anumit timp se schimba si tonul Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Probabil e realizata cu integrat din seria M3761...4 (in partea de "tonuri"). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum