Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sirena pentru alarma

spinach

Postări Recomandate

salutam ,Am cumparat o sirena [goarna ] pentru alarma ; pe cutie scria "6-12V " ; pe spatele ei scria :"12 V , 20W , 6-Tone" . Acuma este greu sa inteleg ceva ; am pus-o sub tensiune si am observat ca merge intre 6-12V , si are un singur sunet , de sirena . ma irita treaba cu 6 tonuri ; sint 6 tonuri in sunetul sirenei sau ar fi trebuit sa aibe 6 sunete distincte ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

2

• Aelfo

2

• vasile eugen

1

• davidut5

1

Top autori în acest subiect

Din cate imi amintesc eu de la alarme, ar trebui sa ai 6 tonuri, adica cateva secunde un ton, apoi urmatoarele secunde alt ton si asa mai departe.

Link spre comentariu

Da , user aelfo are dreptate ; daca o tin cuplata , schimba dupa un timp , cred ca 10s, stilul de sunet ; termenul de 6 tonuri nu prea este corect ; ar fi trebuit sa scrie 6 tipuri sunete complexe .cred ca s-a lamurit problema.

Link spre comentariu
Vizitator comfel

salutam ,Am cumparat o sirena [goarna ] pentru alarma ; pe cutie scria "6-12V " ; pe spatele ei scria :"12 V , 20W , 6-Tone" . Acuma este greu sa inteleg ceva ; am pus-o sub tensiune si am observat ca merge intre 6-12V , si are un singur sunet , de sirena . ma irita treaba cu 6 tonuri ; sint 6 tonuri in sunetul sirenei sau ar fi trebuit sa aibe 6 sunete distincte ?

aceste tipuri de sirene au 6 melodii distincte (tonuri)si se schimba automat ,in cazul tau au gresit eticheta au pus pe o sirena cu un ton o eticheta cu 6 tonuri ,dute de unde ai luato si schimbo....... :da
Link spre comentariu

Nu este nimic gresit. Ce scrie pe cutie ca este aia este(de cele mai multe ori).Timp de 1 minut alarma schimba cele 6 tonuri, cate 10 secunde un ton

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări