dnyalx34 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Sal. am o baterie pt Sony Ericsson k800 de 3,7V si 650 mAh.aceasta nu este cea originala.cea originala are 900 sau 950 mAh. Intrebarea este urmatoarea: bateria de 650mAh tine doar o zi desi e noua. daca ii cumpar una de 900mAh e posibil sa tina mai mult sau e posibil ca telefonul sa aiba ceva? MS Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 mai mult ca sigur bateria cumparata de dvs este de foarte proasta calitate...! k800i am si eu si bateria originala ma tinea cam ...minim 4 zile jumatate ...atunci cind era nou...! acum , dupa un an si ceva de folosire a scazut cam pe la ...minim 2 zile jumatate...! Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Splendide baterii se fac in ziua de azi! Eu am un Sagem MyX 5-2 din 2004 si tine 4 zile, si acum ca si acum 6 ani, cu cca. 1/2 ora vorbita in astea 4 zile.Sa nu fie alta problema, incarcatorul, stiu eu....(?!) Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 E bateria de kko, ia-ti una originala. Pe mine k800 cu soft de k810(cam tot aia) ma tine bateria cam o zi jumate cand il folosesc intensiv(200 sms-uri, minim 1 ora de vorbit si poate 1-2 poze). In rest ma tine de la 3 zile in sus. Link spre comentariu
dnyalx34 Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Multumesc pt raspunsuri . am sa imi iau una noua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum