Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baterie telefon tine prea putin

dnyalx34

Postări Recomandate

Sal. am o baterie pt Sony Ericsson k800 de 3,7V si 650 mAh.aceasta nu este cea originala.cea originala are 900 sau 950 mAh. Intrebarea este urmatoarea: bateria de 650mAh tine doar o zi desi e noua. daca ii cumpar una de 900mAh e posibil sa tina mai mult sau e posibil ca telefonul sa aiba ceva? MS

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dnyalx34

2

• Spitfire

1

• paul14

1

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mai mult ca sigur bateria cumparata de dvs este de foarte proasta calitate...! k800i am si eu si bateria originala ma tinea cam ...minim 4 zile jumatate ...atunci cind era nou...! acum , dupa un an si ceva de folosire a scazut cam pe la ...minim 2 zile jumatate...!

Link spre comentariu

Splendide baterii se fac in ziua de azi! Eu am un Sagem MyX 5-2 din 2004 si tine 4 zile, si acum ca si acum 6 ani, cu cca. 1/2 ora vorbita in astea 4 zile.Sa nu fie alta problema, incarcatorul, stiu eu....(?!)

Link spre comentariu

E bateria de kko, ia-ti una originala. Pe mine k800 cu soft de k810(cam tot aia) ma tine bateria cam o zi jumate cand il folosesc intensiv(200 sms-uri, minim 1 ora de vorbit si poate 1-2 poze). In rest ma tine de la 3 zile in sus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări