Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

router orange, problematic

Vizitator Darth

Postări Recomandate

Vizitator Darth

Nu stiu daca are cineva habar, da imi incerc norocul. Mi-am luat de proba internetu` de la orange prin router Flybox, model HUAWEI B560. Nu reusesc nici cum sa il pun in functiune, imi arata ca are semnal maxim (uitandu-ma la beculetul care indica puterea semnalului), dar cand incerc sa deschid browserul sa navighez pe o pagina...e ca si cum nu as fi conectat la internet. Manualul de instructiuni nu ajuta la nimic. Beculetul "indicator mod retea" se aprinde albastru intermitent (in manualul de instructiuni imi zice ca asta inseamna ca este in curs de inregistrare in reteaua 3G/3G+, si ma gandeam ca de asta nu merge, ca acuma se inregistreaza, da face asa de ore bune). Routerul il conectez prin cablu la PC (nu prin wireless), am intrat (dupa cum scrie in manualul de instructiuni) la "network connections" din panoul de control, da acolo nu imi arata nimic, nu reusesc nici cum sa-i dau de capat, :sparge: aveti vreo idee? Merci!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări