Vizitator zake Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 salut! imi puteti spune ce final are pioneer deh-p7500mp? se incalzeste foarte tare, nu se aude nimic, in boxe. l-am cumparat ieftin din targ, asa ca va rog, nu ma intrebati prea multe despre el. multumesc, anticipatzake Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 finalul de aaf original pentru acest cd auto este pal007 a sau b...! Link spre comentariu
Vizitator zake Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 multumesc mult! sa vad daca renteaza sa-l repar Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 depinde foarte mult de citi bani ati dat pe el...! daca nu ati dat mult , merita facut...! Link spre comentariu
Vizitator zake Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 probabil integrat original, n-o sa gasesc. ce integdat echivalent imi recomandati? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 se gaseste si originalul , no problem...bani sa aveti ...! tastati dvs la sectiunea CAUTARE ...pal007 si enter si o sa gasiti dezbatuta problema originalului sau a achivalentelor in mai multe postari... Link spre comentariu
Vizitator zake Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum