Vizitator Corra Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Buna ziua,Am un TV Nei. Astazi cand jumatatea se uita la TV a disparut imaginea; dintr-o data.Acum sonorul se aude, dar ecranul este negru.Ce e de facut? Se mai poate face ceva?Cu multumiri anticipate.Corra Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Este dificil sa depanezi un televizor daca nu ai cunostinte de electronica. Cel mai bine chemi un depanator - singur, ai putea strica mai mult decit sa repari. Link spre comentariu
M1Hai Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Am avut si eu o problema asemanatoare cu un tv nei si am rezolvat-o inlocuind condensatorul de 100uF/50V conectat intre pinii 6 si 8 ai integratului TDA3653. Probabil acel condensator era uscat.Daca nu va pricepeti mai bine chemati un depanator. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Cu ce sa te ajutam daca tu nu ne spui ce model de NEI este, cu ce integrate este echipat, sasiu, etc.? Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Probabil a apelat deja la ajutorul unui depanator cu experienta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum