Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema difuzor logitech

Andrei87

Postări Recomandate

salut .am si eu un subwoofer facut cu un dif de logitech z5500.cutia are 80l volum si este amplificat cu 2xtda7294cu filtru activ.cce problema am;a functionat bn cam o luna 2.dupa la volum de peste 60% se aude ca si cum ar lovi membrana in ceva,sau am pus mana pe membrana [o retine ceva,caraie],dak pun degetul pe suspensie si apas putin,dispare sunetul.ati mai intalnit aceasta prob.se poate rezolva???ms anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

4

• Andrei87

4

• massacre122

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca nu te pricepi sa-l desfaci, cauta pe la bazar ca era un user care rebobinase o gramada de difuzoare dinastea, si era si din Bucuresti, si te-ar putea ajuta el. In rest, e un defect tipic la difuzoarele astea. Am intalnit si eu unu la care chiar s-a desprins membrana de spider si de suportul bobinei.

Link spre comentariu

salut.mai mam uitat la el si pare a fii totul la locul lui,dar o sa caut sa vad ce gasesc,dak duce prea mult nu se merita zic eu.unde gasesc pe la bazar??k nu am gasit nimik,eventual dak aveti un nr de telms anticpat

Link spre comentariu
Vizitator ambiguu

Salut !Man,difuzorul s-a ars deabinelea , defapt e ars cam 75-80% , mai tine l aproape la maxim de vreo 2-3 ori si e gata prajit ! Nu e membrana,nu e magnetu sau mai stiu eu ce..e pe duca,imapac te cu asta !La rebobinat daca il duci nu stiu daca se mai poate repara pt ca are o bobina dubla,cu doua perechi de polaritati,cred...L ai "forjat"prea mult, ala nu e un subwoofer pentru ascultat muzica.Sunt sigur ca pentru jocuri sau filme nu ascultai cu el la 60% din volum.Farecventele joase dintr un material muzical are o continuitate anume in frecventele joase,Z-5500 e pentru jocuri si filme,nu pentre ascultat muzica ! Material muzical este conceput sa se asculte STEREO ,nu 5.1 sau7.1 ! Il duci in servis cu garantia daca o mai ai,daca nu te duci tot la acelasi servis cu care te duceai cu garantia si platesti pentru o rebobinare ! Ar trebuii sa ti ia cam pana intr un milion asa ! Dupa ce o rezolvi scapa de el si ia ti ceva ceva decent,un amplificator + o pereche de boxe ,turnuri sau boxe de raft !treziti va :bataie sistemelea astea nu sunt pentru ascultat muzica !Bafta !

Link spre comentariu

salut.mai diful dupa okazii lam luat.lam ridicat personal si a fost facut un sub home made.nu am garantzie nu am nimik.cred k sa ars dar la rebobinat cred k imi ia 1 mil si nu se merita.am dat 120 pe el.dak sti sa gasesc un dif la 200w pana in 2 mil ar fi perfect,sau tot unul dinasta pt k am fost multumit de el.ms anticipat

Link spre comentariu

Nu cred ca-ti ia 100 de lei pentru rebobinat. Cel putin, din cate mai tin minte, am vorbit odata cu Claudiu si mi se pare ca era in jur de 50 de lei rebobinatul unui difuzor de bas de Z5500.Legat de ce zice 'ambiguu', nu stiu ce bobina cu 2 perechi de polaritati viseaza el, dar probabil ca totul i se pare foarte ambiguu, asa ca nu comentez. Oricum, cert e ca se poate repara.

Link spre comentariu
Vizitator ambiguu

Mai Jimmi,eu nu am zis ca are sigur doua perechi de polaritati,am zis ca poate are,nu ca ar avea sigur.Pea il lauda toata lumea pe Z-5500 si am zis ca e ceva de el,nu stiu..In general subwooferele de top au asa ceva,nu a fost ceva batut in cuie.Daca esti asa destept , de ce nu gasesti tu rezolvarea la problema lui,eu am inceract sa l ajut iar tu te-ai bagat in seama facand pe grozavu! Vezi ca treaba cu ambigu ai cam luat o personal si nu e frumos din partea ta,sa nu mai spun ca incepi sa devi nesimtztit !Nu se vorbeste asa .Daca vrei sa comunici cu oameni civilizati mai mediteaza un pic si pe urma te astept sa vorbim! Puteai foarte frumos sa ma contrazici in legatura cu polaritatile si gata,nu sa faci pe grozavul ca nu impresinoezi pe nimeni pe forum pe aici.Bafta !

Link spre comentariu

salut.mai eu am luat nr lui iam dat si pm dar nu raspunde nush ce are.dap cred k mai mult de 50 lei nu ar fi.toata faza cu logitech asta e urmatoare.de ce zic uni k e asa de bun k mie nu mi se pare.1 traful e prea mic k putere2 are 2 conzii de 10000uf la 80v pt 7 tda[foarte putin]3 e pre scumpce il face asa cat de cat bun.are certificat thx.dolby si dts.eu nu as da banii pe unul,dar diful mi se pare bun

Link spre comentariu

Ambiguu, bag de seama ca tu ai luat-o prea personal. Oricum expresia 'cu doua perechi de polaritati' e cam trasa de par. Ajunge sa zici 'bobina dubla', sau 'doua bobine'. Legat de subwooferele de top cu doua bobine, nu stiu la care te referi. Probabil la cele auto, dar si acolo sunt o gramada de jafuri cu doua bobine, asa ca, nu inseamna ca daca are bobina dubla, e difuzor de top, iar in aplicatii profesionale sau de casa, rar vezi difuzor cu doua bobine. Si ca nu ai zis sigur, asta am observat ulterior, la o a 3-a citire, pentru ca nu sunt chiar usor de citit posturile tale. Mai imparte si tu textul in paragrafe, daca e mai lung.Eu am dat totusi o solutie la obiect, pe cand tu ai luat-o peste camp cu muzica, care nu se asculta in 5.1 canale. (Nu zic ca n-ar fi asa, dar nu asta a intrebat omul).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări