Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tda7294 In Paralel

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

1. iti cam prinzi urechile in ea de electronica, iti recomand sa le iei pe rand (proiectele) sau iese o mare varza! nu stii mai nimic si vrei sa modifici in stanga si-n dreapta2. datasheetu' e prietenul tau cel mai bun in electronica. nu userii de aici fabrica tda7294, ci ST, si consider ca ar fi normal sa vezi intai ce zice fabricantul. daca nu te descurci cu datasheetul(unde ti se arata grafice foarte la obiect) inseamna ca esti prost si n-ai ce cauta aici3. traful de care vorbesti are parca 150-200w miezul(asa se vorbea prin topicul tau, unul din multele). inseamna ca pentru amplificator stereo ajunge cate un tda7294 pe canal alimentat la +-32v pt 8 ohm si +-24v pentru 4 ohm. in punte are rost sa legi 2 tda7294 doar daca faci doar un canal(mono) avand in vedere traful pe care il ai . pentru punte ti-ar trebui +-25v pentru 8 ohm si +-35v pentru 16 ohm. DACA LE DAI TENSIUNE MAI MARE FACE POC :bataie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

12

• AlpHso

4

• papyreloaded

2

• Dj_Dog

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

BIne am sa incerc sa nu mam mai iau dupa voi :da pardon nu dupa voi dupa uni

Eu chiar n-aş vrea să văd că se ţine cineva după mine. :rade: Pînă la urmă care e scopul discuţiei astea interminabile? Văd că nu accepţi sfaturile celor care şi-au rupt din timpul lor să te lămurească. Poate nu ştii vorba aceea: Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi în traistă. Nu era mai bine să întrebi la ''Începători'', evitai din start glumele colegilor (întemeiate), fiindcă acolo nu are nimeni pretenţie să cunoşti un minim de electronică.Integratul ăsta nenorocit nu e nici o minune a tehnicii, l-au folosit mii şi mii de oameni.
Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Da si mi si mi de oameni lau alimentat si in punte cu +- 38Vcc in sarcina si na avut nici pe dracu canta de rupea cu putine distorsiuni la volum de 98% vazut si auzit cu ochi si urechile mele si a mers si in ziua de azi de 2 ani pe boxe de 8OHM si nu are nimik nici boxele si nici ampu evident ca are radiator de 2 cm grosime si dar defapt toata cutia este preactic un radiator numai fata si partea de sus si de jos si a mers si voi imi spuneti ca nu merge in fine incer vad daca merge si dupata daca merge va zic astazi il termin si urmeaza sa il pun in functiune vo veni cu amanunte in acest topic

Link spre comentariu

acum imi ziceti ca la +-25VCC scoate 125W .CE fac am rebob traful degeaba ?

:rade: Scoate, cu doua integrate in punte, alimentat dintr-un transformator de minim 250VA. Si apropo de intrebarea aia cu "sirma": transformatorul sa nu aiba secundarul rebobinat cu sirma aia.Recomandare: alimenteaza schema cu TDA7294 in punte sau paralel (cum vrei tu) la +/-38V si vei fi multumit de rezultate... mai mult decit te astepti! Sarccina poate fi si de 4 ohmi. Bucuria cea mare nu va fi a ta ci a celor care vind componente. Mult succes!
Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Ok puteti inckide topicul ca mam lamuri am mers ampul la tensiune de +-12VCC am mers brici cind am bagat traful de 2x35VCC a facut booooooooooooooooooooom tate componentele de pe placa ma lamurit o sa ma iau duar duba voi nu dupa ce zice vanzatorul si va rog acceptatim scuzele. :cry:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări