Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tda7294 In Paralel

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

Vizitator dragomir1995

Dar am vazut pe alti care au alimentat ampul cu +-35 Vcc si a mers se aude super si pe timp indelungat am vazut la un prieten acest tip de conexiune alimentat la +-34VCC si rupea geamurile pe niste boxe de 18cm la 500W fiecare pe 8ohm

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

12

• AlpHso

4

• papyreloaded

2

• Dj_Dog

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

in punte, alimentat la +-34VCC

Asta inseamna aproximativ 240W/8 ohmi, daca sursa nu are cadere importanta de tensiune in sarccina. De la distanta va mirosi fumul de TDA pocnit!
Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Bine mah voi sunte buni atunci de ce toate siteurile care comercializeaza astfel de kituri in punte spun ca pot fi alimentate +-30VCC pentru 8OHM si +-35Vcc pentru 16 ohm Eu cand am vrut sa alimentez un astfel de it cu +-25 de vcc dela un traf de la A350 miat spus ca tot aceas putere voi optine si acuma aspuneti ca CU 2X25VCC obtin 125 de W mai bine nu rebob trafu

Link spre comentariu

de ce toate siteurile care comercializeaza astfel de kituri in punte spun ca pot fi alimentate +-30VCC pentru 8OHM

:bataie De aia vrei tu sa il alimentezi la +/-35V ?Saiturile spun ce vor ca nu le doare gura si deabea asteapta gusteri care sa le ia kiturile, sa le arda si apoi sa cumpere altele. Faci cum vrei pe banii tai.
Link spre comentariu

In primul rand nu folosi limbajul de mess ca e interzis pe acest forum.... Si revenind la problema, una e sa folosesti o sarcina de 8 ohm si alta e sa pui o sarcina de 16. Teoretic daca pui 8 ohm il loc de 16 la aceiasi tensiune puterea e de 4 ori mai mare si aceste integrate nu pot chiar atat de aceea se reduce si tensiunea de alimentare. Cat despre caderea de tensiune, aceste amplificatoare nu sunt in clasa A, sunt in clasa AB iar aici consumul variaza in functie de semnal, mai pe intelesul tau caderea de tensiune cade atunci cand bate basul iar pt. a masura aceasta cadere de tensiune cu o oarecare precizie ai nevoie de scule adevarate, nu un instrument de masura ordinar.In plus apare problema autenticitatii acestor integrate ca daca sunt chinezarii pocnesc mai repede decat iti imaginezi, dar daca sunt originale poate suporta ceva abuzuri, dar nu pt mult timp. Acum tu faci si crezi ce vrei, nu te obliga nimeni sa ne ei in seama.

Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Pei mai intru topic anterior am pus problema daca pot alimenta un kit cu traful din a350 in punte si am intrebat cat ar scuate si zal mia zis si mai multi de pe forum ca va scoate aceeas putere si acum imi ziceti ca la +-25VCC scoate 125W .CE fac am rebob traful degeaba ?

Link spre comentariu

citeste cu atentie datasheetul integratului si iti spune acolo ce puteri poti obtine din x alimentare pe y sarcina si cu z distorsiuni.....mai mura in gura nu se poate....si acolo nu te minte nimeni

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări