Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Dar am vazut pe alti care au alimentat ampul cu +-35 Vcc si a mers se aude super si pe timp indelungat am vazut la un prieten acest tip de conexiune alimentat la +-34VCC si rupea geamurile pe niste boxe de 18cm la 500W fiecare pe 8ohm Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Atunci fa-l si tu la fel. Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Si cu integrate luate de la aceiasi sursa, nu facaturi... Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 in punte, alimentat la +-34VCCAsta inseamna aproximativ 240W/8 ohmi, daca sursa nu are cadere importanta de tensiune in sarccina. De la distanta va mirosi fumul de TDA pocnit! Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Are cadere de 1 volt alternativ pe ramura Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 La ce curent de sarccina? Calculeaza singur ce tensiune Vcc inseamna asta. Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Remus nu are rost sa intri in polemica. Deci acolo sunt mai multe variabile, omul pana nu mai parleste un pumn nu se convinge. Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Bine mah voi sunte buni atunci de ce toate siteurile care comercializeaza astfel de kituri in punte spun ca pot fi alimentate +-30VCC pentru 8OHM si +-35Vcc pentru 16 ohm Eu cand am vrut sa alimentez un astfel de it cu +-25 de vcc dela un traf de la A350 miat spus ca tot aceas putere voi optine si acuma aspuneti ca CU 2X25VCC obtin 125 de W mai bine nu rebob trafu Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 de ce toate siteurile care comercializeaza astfel de kituri in punte spun ca pot fi alimentate +-30VCC pentru 8OHM De aia vrei tu sa il alimentezi la +/-35V ?Saiturile spun ce vor ca nu le doare gura si deabea asteapta gusteri care sa le ia kiturile, sa le arda si apoi sa cumpere altele. Faci cum vrei pe banii tai. Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 In primul rand nu folosi limbajul de mess ca e interzis pe acest forum.... Si revenind la problema, una e sa folosesti o sarcina de 8 ohm si alta e sa pui o sarcina de 16. Teoretic daca pui 8 ohm il loc de 16 la aceiasi tensiune puterea e de 4 ori mai mare si aceste integrate nu pot chiar atat de aceea se reduce si tensiunea de alimentare. Cat despre caderea de tensiune, aceste amplificatoare nu sunt in clasa A, sunt in clasa AB iar aici consumul variaza in functie de semnal, mai pe intelesul tau caderea de tensiune cade atunci cand bate basul iar pt. a masura aceasta cadere de tensiune cu o oarecare precizie ai nevoie de scule adevarate, nu un instrument de masura ordinar.In plus apare problema autenticitatii acestor integrate ca daca sunt chinezarii pocnesc mai repede decat iti imaginezi, dar daca sunt originale poate suporta ceva abuzuri, dar nu pt mult timp. Acum tu faci si crezi ce vrei, nu te obliga nimeni sa ne ei in seama. Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 SI atunci de ce miati zis ca daca alimentez cu traful din a350 scot aceeas putere Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Stai sa urmaresc toate subiectele... Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Pei mai intru topic anterior am pus problema daca pot alimenta un kit cu traful din a350 in punte si am intrebat cat ar scuate si zal mia zis si mai multi de pe forum ca va scoate aceeas putere si acum imi ziceti ca la +-25VCC scoate 125W .CE fac am rebob traful degeaba ? Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 citeste cu atentie datasheetul integratului si iti spune acolo ce puteri poti obtine din x alimentare pe y sarcina si cu z distorsiuni.....mai mura in gura nu se poate....si acolo nu te minte nimeni Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 BIne am sa incerc sa nu mam mai iau dupa voi pardon nu dupa voi dupa uni Link spre comentariu
Postări Recomandate