electro-dan Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Daca are cineva modelul acesta , il rog sa posteze 2 fotografii cu contactele de pe ambele parti ale comutatorului rotativ , daca are posibilitatea .L-am desfacut sa-l curat si nu mi-am notat configuratia. Multumesc. Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Daca are cineva modelul acesta , il rog sa posteze 2 fotografii cu contactele de pe ambele parti ale comutatorului rotativ , daca are posibilitatea .L-am desfacut sa-l curat si nu mi-am notat configuratia. Multumesc. rog si eu acelasi lucru.L-am curatat si imi arata eronat pe ohmetru.Buzerul nu mai merge nici el.Cred c-am incurcat ceva pe la contacte. Link spre comentariu
nationalistu Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Personal eu cand desfac sa curat un aparat de masura sau alt dispozitiv cat de cat mai complicat,am la indemana aparatul foto.Asa scap de stres. Link spre comentariu
JBC Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Nu stiu daca te ajuta cu ceva!Poza este de la modelul M890G. Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Nu stiu daca corespund.La mine sant cu 5 contacte...ori am pierdut unul...Nici pozitionarea lor nu sant in felul asta.Pe partea cealalalta cate aveti? la mine sant 3.Mai astept poate are cineva o poza la modelul acesta. Link spre comentariu
JBC Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) Schema nu te poate ajuta? Schema nu te poate ajuta? Editat Noiembrie 19, 2015 de JBC 1 Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Nu stiu.Cred ca e mai greu. Link spre comentariu
Marius Nicu Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Personal eu cand desfac sa curat un aparat de masura sau alt dispozitiv cat de cat mai complicat,am la indemana aparatul foto.Asa scap de stres. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 eu am un M890D pot pune o poza cu cu comutatoru daca te ajuta cu ceva? pune o poza cu al tau Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Cam asa arata la mine acum vad ca este diferenta. O sa incerc sa-l montez acum sa vad ce iese. Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) Gata am reusit.La mine partea unde scrie 2 este orientata spre afisaj. Editat Noiembrie 19, 2015 de ionel1959 Link spre comentariu
bubi Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Harhas Florin ,te rog sa pui poza cu comutatorul de la M890D eu am un M890D pot pune o poza cu cu comutatoru daca te ajuta cu ceva? pune o poza cu al tau Te rog sa pui poza Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Harhas Florin ,te rog sa pui poza cu comutatorul de la M890D Te rog sa pui poza acum leam facut nu au iesit prea bine dar poate te ajuta Link spre comentariu
bubi Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 acum leam facut nu au iesit prea bine dar poate te ajuta Multumesc ,o seara frumoasa Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 cam asa sunt contactele cele mai lungi dungi au clema de contact Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum