iuli10 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Mă poate ajuta cineva cu schema aparatului radio din imagine? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Va Salut ! doar atat scrie radio auto Blaupunkt clasic,nu mai scrie chiar nimic? Link spre comentariu
iuli10 Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 Doar atât scrie pe el: "BLAUPUNKT STEREO", dar îi lipsesc capacele şi pe ele poate că scria şi altceva. Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 E varianta cu circuite integrate finale audio? Link spre comentariu
iuli10 Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Aşa cred, dar eu am nevoie de schemă doar ca să încerc să îi repar comutatorul UM/FM. Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Daca tot nu are capace, nu vezi ce e in el?încerc să îi repar comutatorul UM/FMNu-ti trebuie schema pentru asta! Ce nu merge? Link spre comentariu
iuli10 Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 îi lipseşte o bucată din partea de sus a acestui comutator: Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Incearca sa postezi o poza mai putin tremurata. Daca vrei schema, trebuie sa dai mai multe detalii cu ce integrate e facut aparatul. Eu am un model identic ca aspect, care are finali cu germaniu si traf de iesire (mono) deci nu e suficient ca ai postat poza cu fata aparatului, ca cineva sa stie ce schema iti trebuie. Link spre comentariu
iuli10 Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Ok! Radioreceptorul este "Blaupunkt Munster Stereo" cu 25 tranzistoare si 2 C.I (pe placa decodorului ARI) , are finalul audio cu tranzistoare şi transformator de ieşire cu 2 înfaşurări în secundar (deci stereo).Radioreceptorul mai are automat de suprimare a zgomotului ,comutator mono/stereo, conector pentru antena automată, conectoare pentru decodor şi înregistrator ARI-peliculă, fabricat în 1975. Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 http://www.radiomuseum.org/r/blaupunkt_ ... 62276.html In partea dreapta sus se vede schema. Daca vrei sa o descarci, iti faci cont pe sait. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum