efti Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 am un laptop hp compaq nc6000 am resetat bateria pt ca nu mai tinea deloc si acum tine 10 min,incarca pana la 97% si se opreste incarcarea exista vrun program care recalibreaza bateria sau ii reseteaza parametri de incarcare?am cautat pe saitul producatorului si nu am gasit nimic ,cum pot testa elementii din ea sa vad care sunt buni si care nu?multumesc Link spre comentariu
dorofteius Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 calibrarea se face din bios la acest model. Link spre comentariu
efti Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 daca se poate mai multe detalii Link spre comentariu
efti Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 nu gasesc nici o optiune din bios unde ii pot face calibrarea Link spre comentariu
efti Postat Iulie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2010 putin ajutor va rog macar un program ceva Link spre comentariu
efti Postat Iulie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2010 pe baterie la 3% imi arata ca mai tine 1 ora nu am reusit sa gasesc nici un program de calibrare a bateriei si din bios nu reusesc Link spre comentariu
efti Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 nu am reusit sa o calibrez un sfat va rog Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum