Silviu26 Postat August 29, 2005 Partajează Postat August 29, 2005 salut,sunt destul de nou in segmentu asta si va cer ajutorulam facut nishte boxe cu chinezarii si MIA ajunsvreau sa fac chestii mai de firma: mam uitat pe la visaton si miau placut , si la SAL la fel, la eminence nu ma tine punga ( buget de roman ),vreau sa stiu daca pot sa comand in romania de la parstexpress??? a mai facut cneva asta?cat sunt taxele sa zicem pt 2 woofere de 8 inchi + tweetere..aproximativgasesc tot ce e pe siteul ala in romania..unde???mersii mult de raspuns Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 29, 2005 Partajează Postat August 29, 2005 partsexpess nu livreaza in Romaniadifuzoare Hi-fi Visaton poti lua de la Vasiledifuzoare Professionale P-audio poti lua de la mine (vad ca ai pomenit de Eminence) doar ca la P-audio preturile sunt mult mai mici :wink: pt oferte , contacteaza-ma pa MP pe mine si pe Vasile Link spre comentariu
cristimm Postat August 29, 2005 Partajează Postat August 29, 2005 http://www.visaton.ro ai acolo datele de contact. Link spre comentariu
felixx Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Am incercat si eu cu Eminence Beta12lt de la Partsexpress.Intradevar preturile sunt tentanta,numai ca dupa ce iti faci un card VISA sau Mastercard poti sa ai acces la marfa.Mai este o problema GRAVA pentru noi romanii.Transportul este extraordinar de scump;adica pentru o pereche de Beta12LT pretul era cam 106$.Ei adauga costul de transport,inclusiv asigurarea si pretul devine 213$. Incepi apoi sa vezi la vama ce dai,TVA,etc, etc si vezi ca ajungi la ........Este un distribuitor Eminenece prin Buc.("& roll") parca,pe la magazinul Muzica si pretul era 3.024.000 lei vechi in cazul meu.Deci poti face o comparatie.Deci mai bine cumperi de la Vasile sau Nexus sau DJ DNA.Daca vrei Eminence du-te la mag. Muzica--&roll.Sa ai bafta,ca nici eu nu m-am hotarit ce sa-mi cumpar,Eminence-Beta 12LTsau PAudio G1250.Cam asta este.Daca nu esti grabit asteapta "2007" sa intram in.......UE sau in........ Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Eu as opta pt g1250 sau g1251 din toate punctele de vedere (parametrii,SPL,pret)Si eu am vrut sa imi fac cu difurile astea sateliti dar am ramas in pana de timp si bani. :x Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum