Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inchidere Black Window 2150

Vizitator cristichivu1

Postări Recomandate

Vizitator cristichivu1

cine ma poate ajuta in gasirea unei scheme pt inchidere Black Window 2150,am gasit un integrat ars si nu se mai vede codul si nu stiu ce sa cumpar,ma poate ajuta cineva?pls

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

3

• nostrom

2

Pentru a primi ajutor e necesar sa dati mai multe informatii.Spuneti si alte integrate ce echipeaza respectivul sasiu adica; uP,BV.SURSA,Jungla etc

Link spre comentariu
Vizitator cristichivu1

mai are 2 integrate,unul este pus pe soclu si scrie pe el PIC 16573-I/SP si inca unul mic pe care scrie 93LC46B-I/PO76 iar cel pe care nu se mai vede nimic are 16 pini,8cu8

Link spre comentariu
Vizitator cristichivu1

este busit,adica umflat,spart pe mijloc,de aceea nu se mai vede nimic pe el.L-am scos de pe placa[attachment=0]IMG0045A.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Nu sunt sigur, dar cred caci ar fi un ULN2003.Poti sa iai dataschetul de la UNL2003 si sa compari cu pozitia integratului.Urmareste inca o chestie daca comanda ceva relee.Sper sa ai bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări