Vizitator cristichivu1 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 cine ma poate ajuta in gasirea unei scheme pt inchidere Black Window 2150,am gasit un integrat ars si nu se mai vede codul si nu stiu ce sa cumpar,ma poate ajuta cineva?pls Link spre comentariu
nostrom Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Pentru a primi ajutor e necesar sa dati mai multe informatii.Spuneti si alte integrate ce echipeaza respectivul sasiu adica; uP,BV.SURSA,Jungla etc Link spre comentariu
Vizitator cristichivu1 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 mai are 2 integrate,unul este pus pe soclu si scrie pe el PIC 16573-I/SP si inca unul mic pe care scrie 93LC46B-I/PO76 iar cel pe care nu se mai vede nimic are 16 pini,8cu8 Link spre comentariu
nostrom Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Despre ce aparat este vorba ?Terminatia 2150 m-a facut sa cred ca este TV dar vad ca este altceva. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 este cumva vorba despre sistem de alarma de masina? prevazut cu telecomanda tip breloc? Link spre comentariu
Vizitator cristichivu1 Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Da,este vb despre sistem de alarma auto cu telecomanda tip breloc Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 si cum de ai depistat ca este defect? fa o poza la montaj caci sar putea sa fi mai usor ajutat. Link spre comentariu
Vizitator cristichivu1 Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 este busit,adica umflat,spart pe mijloc,de aceea nu se mai vede nimic pe el.L-am scos de pe placa[attachment=0]IMG0045A.jpg[/attachment] Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Nu sunt sigur, dar cred caci ar fi un ULN2003.Poti sa iai dataschetul de la UNL2003 si sa compari cu pozitia integratului.Urmareste inca o chestie daca comanda ceva relee.Sper sa ai bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum