suciuclaudiu Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 o schema daca se poate...multumesc anticipat! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Va trimit o schema. Va rog verificati daca va corespunde. Link spre comentariu
suciuclaudiu Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 multumesc dl-e Toni r3430-1k am gasit-o arsa si am rezolvat tv...daca a mai avut cineva acest defect ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Da stimate coleg, cand condensatorul C2422 l-am gasit in scurt. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Am observat ca ati spus ca ati schimbat rezistenta de 1Kohm si merge TV-ul. Atentie rezistenta are valoarea de 1 ohm! Daca nu o schimbati pe cea de 1 Kohm o sa aveti variatii ale dimensiunilor la schimbari bruste ale continutului imaginii (nu mai lucreaza bine CAD-ul si ABL). Link spre comentariu
suciuclaudiu Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 da mea culpa si eu am schimbat condi dar rezistenta a fost carbonizata si am cerut ajutorul d-voastra!va multumesc d-le Toni Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum