Vizitator Georgecpr Postat August 29, 2005 Partajează Postat August 29, 2005 am construit un programator pt pic-uri de pe (bobtech.ro), cu care am programat pic 12f375 si pic 16f628. Toate bune si frumoase pana cand a inceput sa nu mai programeze picul 16f628 sau daca scrie ceva, scrie doar ce va la inceput (e valabil si pt eprom si pt mem program).Culmea este ca celalalt pic il programez fara probleme(12f675). Nu stiu ce s-a intamplat si nu stiu ce sa fac. P.S. nu am avut timp sa fac sursa de alimentare, asa ca am folosit niste baterii legate in serie pt a obtine tensiunile necesare. S-o fi stricat pic-ul. Nu am altu ca sa verific Link spre comentariu
mishy Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 cate baterii ai folost?Daca ai folosit 3 de 1.5V ai obtinut 4.5V cu care nu cred k iti merge PICul Link spre comentariu
MihaiStoica Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 Ma indoiesc ca ai avut tensiunea necesara programarii. Din cauza asta a reusit sa-ti scrie ceva-ceva. Vezi datasheet-ul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum