Vizitator barbosu Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o schema pt. o masina de spalat whirlpool ,model awo 10361;apare eroarea f11;am gasit ceva pe net despre aceasta eroare , sa verific elementul de incalzire si senzorul de temperatura... o zi buna ,multa sanatate Link spre comentariu
mihai_jmj Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 schimba senzorul de temperatura Link spre comentariu
Vizitator barbosu Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 multumesc pt. raspuns; o seara buna multa sanatate Link spre comentariu
tv1 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o schema pt. o masina de spalat whirlpool ,model awo 10361;apare eroarea f11;am gasit ceva pe net despre aceasta eroare , sa verific elementul de incalzire si senzorul de temperatura... o zi buna ,multa sanatate F11 = Communication failure;Check control unit , I2C bus Link spre comentariu
E_manuel Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Nu ne-ai spus decand folosesti aceasta masina,de cate ori pe saptamana o folosesti....Daca esti sigur de ceea ce faci,deconecteaza masina de spalat de la priza,scoate capacul din spate,deconecteaza rezistenta de spalat si cu un alt cablu cu stecher legi acea rezistenta in serie cu un bec de 220 V,daca se aprinde bec-ul e buna,daca bec-ul nu se aprinda atunci rezistenta este arsa.S-o poti scoate afara slabeste piulita din mijlocul rezistentei,o piulita de 10" ( in sens invers acelor de ceasornic)si tragi usor afara de ea, vezi sa nu fie calcar in exces pe ea si pe senzorul de teperatura !La eroarea respectiva am gasit rezistenta arsa de curand la cineva.Daca rezistenta este arsa,vezi ca senzorul de teperatura trebuie scos afara usor prin rasucire stanga/dreapta fara sa-l strapungi si-l montezi pe noua rezistenta daca trebuie s-o schimbi,de obicei nu se gasesc cu senzor pe ele.Asteptam rezolvari,bafta ! Link spre comentariu
Vizitator barbosu Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 va multumesc la toti pt. ajutor;s-a rezolvat ,am verificat ce ati recommandat si nu am gasit nimic in neregula,am masurat toate triacele de pe placa electronica,tensiunile pareau in regula, am pierdut ore bune , dupa care proprietarul zice ca a mai facut pe"nebuna " mai demult si a butonat-o pina cind a luat-o;in documentatia primita de la voi am observat ca este o procedura numita,SC1 timer ebl lcde test flow pe care sincer sa fiu nu am inteles-o f. bine am butonat la panoul frontal si surpriza a inceput sa functioneze corect;astept parerea celor experimentati in acest domeniu ,eu sunt incepator; o zi buna in continuare ,cu multa umbra si bere rece; multa sanatate, si va multumesc in ca odata pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum