cosyty Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 dupa cum zice subiectu cum tai textolit?20X20mm Link spre comentariu
cosyty Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 3 si 4 mm dar problema e ca nu am ceva special pentru taiat Link spre comentariu
M1Hai Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Eu folosesc asa ceva pentru taiat textolitul. Link spre comentariu
cosyty Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 oho vechiul nostru prieten bomfra...bomfaieru trebuie sa incer sa vad dar e naspa ca sunt piseme mici 20X20 si imi mai trebuie si vreo 80 de buc Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Merge bine si cu polizor unghiular cu disc de 1mm grosime. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 sau cu traforaj.. merge super bine ! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 bobo nu inteleg cum tai tu cu traforajul 1. se toceste repejor panza;2. nu tai prea drept.placile de cablaj le taiam si cu foarfeca de tabla (cand aveam dimeniuni mici). tai o fasie lunga cu bomfaierul si o imparti cu foarfeca, sper sa nu se "ciobeasca" Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 stefane nu stiu ce panze folosesti tu insa eu tai de aproape un an textolit cu aceeasi panza si inca nu s-a tocit (folosesc panze de 41 tpi ) , iar cablajele ies destul de drept ! Uite aici cam cum iese un cablaj taiat cu traforajul : ! Salutare Link spre comentariu
rimache Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Ca sa nu se "ciobeasca" incalzesti textolitul cu o suflanta (sau deasupra aragazului). Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 boboBOBO eu vad ca e stramb dar poate nu stiu eu, nu am mai folosit panza de traforaj de multi ani. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 ehh nu s-a straduit omul destul ! Fiecare cu metoda lui... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Eu folosesc un "cutter" obisnuit - cu care se taie rigips de exemplu - si o rigla. Trasez cu cutter-ul o linie (un sant) pe partea placata exact cum ai trage o linie dreapta cu creionul si rigla. Repet operatia de cateva ori pana adancesc santul.Apoi, pe partea opusa a cablajului fac acelasi lucru, dupa care cablajul se rupe extrem de usor dupa linie. Simplu si eficient, iese drept si frumos.Latura astfel taiata o finisez frecand-o pe o bucata de smirghel intinsa pe o suprafata plana. Link spre comentariu
srdjan Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 eu le tai cu un cutter mai balsoi ghidat de o rigla metalica. varful la cutter aproape perpendicular pe cablaj (partea cu cupru) si trasez trec apasat cu simt de vreo 30 de ori dupa care rup cablajul pe muchia mesei intr-o miscare scurta si hotarata. putin smirghel si iese ca din fabrica muchia. problema e ca nu poti decupa un patrat ci doar linii drepte de la un capat la altul...nu am incercat niciodata metoda cu cablaje dublustrat Link spre comentariu
mila Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Cablajul se taie repede si excelent cu o foarfeca de banc(nu se rupe ,nu se franjureaza ,nu creapa)bineinteles foarfeca in buna stare!Daca e mai gros nasol! bomfaerul e o obtiune ,daca sunt multe incearca cu fierastraul pendular(atentie daca e sticlotextolit trebue panza speciala)Metoda cu zgariatul merge dar rezultatele pot fi dezamagitoare e ultima mea obtiune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum