ionioni2008 Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Cer scuze pentru intarziere, dar abia aseara tarziu am vazut posturile. AM cautat apoi schema de TVSharp chassis 8P-LS pe elforum, dar nu am gasit-o (fisierul nu mai exista). Am avut noroc, si-am gasit, pe fileshare, postat de zvasile (multumesc!!!) schema de tv Sharp_SV2188S Chassis 8P-LS, care are in audio STK4147MK2. Din ce am apucat sa ma uit si sa compar intre schema asta si bucatica de cablaj pe care e montat STK4137MK2 meu = ASTA E!!! Pot trage concluzia ca ICurile sunt identice, diferind probabil doar puterea livrata, la STK4137MK2 mai mica, cam 2x15W+25...30W, zic eu, dupa cat de mare(mic) e radiatorul. Multumesc frumos tuturor celor care si-au rapit din timp ca sa ma ajute si in special lui Toni Marginean! Uneori, doar de atat e nevoie, cineva sa te indrume in directia buna! Am o rugaminte si pentru zvasile: Daca mai ai cumva schema (pe hartie) de la Sharp_SV2188S Chassis 8P-LS ,poti, te rog, sa faci un scan doar la partea de etaj final audio? Asa cum o am acum, e pe 2 pagini, si mi-e sa nu fac vre-o greseala... Inca o data multumesc! Zile bune, domnilor! II Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Aveti pozele schemei solicitate http://rapidshare.com/files/405645569/STK4147MK2.rar Link spre comentariu
tv1 Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Sharp SV-2588H_SV-2888H_8P-LS chassis service manual ( pag. 14 si 18 ) http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 2888H.html Link spre comentariu
ionioni2008 Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Multumesc Toni Marginean si tv1! Se vede mult mai clar si sunt pe o singura pagina! Stima, domnilor! II Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum