Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK4137MK2 ???

Postări Recomandate

Buna ziua si multumesc anticipat!Caut datasheet si typical application pentru STK4137MK2Am cautat in toate partile pe care le stiam si am gasit doar STK4130,4131,4132, 414x....dar 4137MK2 sau macar 4137 nu!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

6

• ionioni2008

5

• Toni Marginean

5

• remus68

2

nu mai cautati degeaba informatii despre el ca nu sint disponibile free of charge nicaieri ...! acest stk4137mk2 are data-sheet-ul protejat si restrictionat de la publicarea in mediile free conform legii copy-right-ului ... :da precum si in urma dispozitiilor clare ale unuia sau altuia dintre cei 3 mari producatori de aparatura electronica ce le-au utilizat in mod concret in sculele lor...1-- sanyo / fisher2-- sony3-- jvcsingura solutie ar fi ca virgula cineva care poseda un caiet service complet al vreunei scule care sa contina ca final de aaf acest stk4137mk2 sa fie atit de amabil incit sa va trimita on line schema electrica scanata sau macar bucata de schema in cauza...!

Link spre comentariu

E cam stufoasa cautarea, dar daca stie cineva un amplificator care a utilizat acest integrat, se poate descarca schema acestuia si se vede cum se utilizeaza si la ce tensiuni a fost alimentat integratul .

Link spre comentariu

E cam stufoasa cautarea, dar daca stie cineva un amplificator care a utilizat acest integrat, se poate descarca schema acestuia si se vede cum se utilizeaza si la ce tensiuni a fost alimentat integratul .

Da. cam la asta ma gandisem si eu...Are cineva schema vreunei scule care a folosit STK4137MK2 si poate sa mi-o trimita si mie pe MP sau email?Multumesc!PS:Multumesc, remus68!
Link spre comentariu
Toni Marginean

Am un catalog cu schemele de utilizare ale circuitelor integrate hibride tip STK. Incerc maine sa scanez pagina pentru STK4137MK2 si sa postez pe forum.

Link spre comentariu

daca este cumva vorba despre catalogul nr 3 , cel rosu , scos de dl turuta --- anume CIRCUITE INTEGRATE STK SI STR --- , atunci stk4137mk2 nu este publicat in acel catalog...!

Link spre comentariu

hmmm...imi vine tare , tare greu sa cred ca firma respectiva din polonia a incalcat legea copy-right-ului publicind intr-un catalog tiparit data-sheet-ul RESTRICTIONAT pentru stk 4137mk2 ... :da mai ales ca polonia face parte din rindul tarilor relativ civilizate...!dar , pina la urma...haideti sa vedem care e finalitatea actiunii...! mor de curiozitate in asteptarea rezultatului...!am mai multe editii originale succesive ale cd-ului sau dvd-ului eca din germania...o firma super-respectabila de altfel ...in care m-am uitat cautind stk4137...! nimic , niente , nada... :da ordinea este asa...stk4130 , 31 , 32....apoi se sare direct la 4140 , 4141 ,4142 ,etc...!presupunerea mea nefasta este ca domnul toni marginean nu va gasi nici un stk4137mk2 publicat in acel catalog polonez...!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Eram dator cu niste raspunsuri:1. Manualul ce contine aplicatii pentru circuitele integrate audio, de circa 530 de pagini, in limba poloneza, se numeste WZMACNIACZE MOCY AUDIO - APLIKACJE, TOM II, autor STANISLAW KWASNIEWSKI, editura WYDAWNICTWO NEXT, GDANSK 1993. Este un manual foarte complex care contine tipurile de circuite integrate audio: SI, SFC, SL, SN, STK, TA, TAA, TBA, TCA, TDA, TEA, U si UL. STK-urile sunt tratate la un mod complex pe grupe de puteri, numar de cai amplificate. La finele cartii sunt echivalentele pentru diferite grupe de STK-uri, functie de numarul de pini (de exemplu trecere de la 24 de pini la 19 pini, de la trei cai de amplificare la doua cai, etc.).2. STK4137MK2 este din seria cu trei cai de amplificare: L, R si Woofer, grupa de putere de 2X15+30W - 2X100W+100W, 24 de pini. Are mai multe echivalente din familia lui (STK4159, 4169, 4179, 4189, 4199, 4209, 4219, 4229, 4239, etc.). Cel mai apropiat echivalent, difera cu foarte putin tensiunile de alimentare si implicit puterea de iesire, este STK4147MK2. O schema care contine acest circuit integrat o gasiti in caietul service, care a mai aparut pe acest forum, al televizorului Sharp chassis 8P-LS. Daca va descurcati cu datele care vi le-am furnizat sa-mi comunicati. Cu respect!

Link spre comentariu

exact cum banuiam asa s-a si intimplat...! singura informatie utila publicata in marele catalog polonez este ca are inauntru 3 canale si nu 2...! in rest , vraja marii in portul garii...! :da sa afirmi ca puterea respectivului integrat este in gama 2x15w +30 w ...2x100w + 100w nu este de prea mare folos eventualului utilizator...!cit este puterea reala ...? care sint tensiunile de alimentare minime si maxime...? care este schema de aplicatie a integratului ...? acestea sint intrebari concrete la care nu se prea poate raspunde...dupa cum am anticipat...!sa nu intelegeti gresit , nu e de vina domnul toni marginean pentru lipsa data-sheet-ului concret din catalog...!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Tinand cont ca beneficiarul informatiei e doamna "misuraelectronic" nu vad de ce se baga in seama. Sa lasam pe cel ce a cerut datele sa se pronunte! :101

Link spre comentariu

Caut datasheet si typical application pentru STK4137MK2

...!foarte simplu...asta cauta domnul user , nu vorbe goale referitor la ce editura a scos catalogul minune , nici cite pagini are , nici ce culoare au copertile , nici ce grupe de piese trateaza ...! v-am spus de la inceput ca exista niscaiva legi ...si nu o sa le incalce tocmai o tara civilizata ca polonia , publicind data-sheet-ul intr-un catalog tiparit...!ce credeti ca o sa va spuna domnul ionioni2008...o sa va ia in brate si o sa va felicite , nu-i asa...? :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări