Vizitator APACHE Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 dati-mi si mie un sfat: acumulatorii LiPo se pot incarca cu incarcator Li-Ion? as dori sami cumpar si eu un acumulator LiPo pentru un apache ah-64 dar inainte sa cumpar as dori sa stiu daca se poate incarca cu incarcator Li-Ion de 4.2 V si 330 mah Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Da, poti folosi fara probleme acelasi incarcator. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Nu se poate , bateriile LIPO au nevoie de incarcator cu egalizator ! Nu se pot incarca baterii Li-ion cu incarcatoare Lipo si nici invers ! Nu incerca experimente cu lipo ca poti sa iti ia foc casa, pe langa flaca violenta acestia degaja si gaze toxice .... deci ai grija ! Mai bine cumpara un incarcator special pt lipo, ceva pe la 60 ron si nu ai probleme ! salutare Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 In primul post APACHE specifica: 4,2V 330ma. Deci este un singur element, boboBOBO, explica te rog cum poti egaliza un singur element? Il egalizezi cu el insusi? Egalizorul este necesar cand sunt legati in serie doi sau mai multi acumulatori Li-ion sau Li-Pol. Egalizatorul are grija ca tensiunea pe element sa nu depaseasca 4,38V. Link spre comentariu
Vizitator OldMann Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Egalizatorul are grija ca tensiunea pe element sa nu depaseasca 4,38V. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 In primu rand Apache a zis ca foloseste un incarcator Li-ion 4.2 V 320 Mah nu ca are o baterie Li-ion de 4.2 v ! Hai sa fim seriosi .. ce elicopter zbori tu cu 4.2 v ? Poate daca e din ala Pico... ! Am vorbit cu el si a zis ca e ceva in genul acesta ( http://store.cubeberry.com/catalog/RC_A ... r_main.gif ) deci are cel putin o baterie de 7.2 V ! De asta ziceam ca daca trece pe Lipo 2s nu va avea cum sa incarce cu incarcatorul Li-ion ! Daca totusi vrea sa incerce experimente sa cauta pe youtube si sa vada mai intai cum arde o baterie lipo ! Apropo : Egalizatorul nu are grija ca tensiunea pe element sa nu depaseasca 4.38 v ci el are grija ca toate celulele sa aiba aceeasi tensiune ! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 4,2V este tensiunea unui singur acumulator Li-ion sau Li-Pol incarcat 100%. APACHE, zici ca ai incarcator pentru acumulatori Litiu, poti incarca acumulatorii pe rand sau mai comod conecteaza acumulatorii in paralel si incarca-i simultan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum