suciuclaudiu Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 o schema stimati colegi....va multumesc anticipat! Link spre comentariu
depanatortv Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Aveti schema atasata. Daca imi dati adresa de mail va pot trimite si manualul service! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Salut ! v-am atasat eu si service manual. Succes !! Link spre comentariu
depanatortv Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Schemele din acest manual service, pe care l-ai postat tu , sant foarte greu de deslusit. Fa o comparatie! Link spre comentariu
suciuclaudiu Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 ok,va multumesc Link spre comentariu
ivascuviorel Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Va salut!. Am ut tv watson fa3631vt 2008,sasiul este 11ak56/4,la care am gasit varianta cu optocuplor, dar pe sasiul meu este fara optocuplor ,si va rog ,sa-mi dati si mie aceasta schema fara optocuplor, ,am gasit in sursa 2 diode din primar in scurt 1n4007 celelalte sunt bune adica dau bine la masuratoare si c 100/400 scurt total ,respectivul domn spune ca au fost niste fluctuatii de tensiune care a dus la defectarea sursei,sa schimb si celelalte 2 diode mosul din sursa da bine la masuratoare!. Cu stima! Si condensatorul din sursa o sa pun de 100/450v ca din acestia am pe stoc!. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum