C0B Postat August 29, 2005 Partajează Postat August 29, 2005 Cumparat boxe 5.1 -> Jazz 9940Desfacut, disecat, analizat.Cutia cu subwooferul contine si partea de alimentare/amplificare care se compune dintr-un transformator toroidal bobinat in secundar astfel 20.5 0 20.5. parca 6A, nu mai retin sigur filtraj de 4X4700uF/50V.Partea de amplificare este compusa din 7 integrate TDA 7296(acelasi integrat pe care geniusul 5.1 i-l are pe subwoofer), dispuse astfel :2 bucati pt subwoofer2 bucati front2 bucati rear1 bucata centru.Puterea integratului(date culese din datasheetul dat de producator)d = 0.5%:VS = ? 24V, RL = 8ohmi 27WVS = ? 21V, RL = 6ohmi 27WVS = ? 18V, RL = 4ohmi 27WAlimentarea ajunge pe undeva pe la 27V in c.c. deci puterea debitata(cred) ca va fi undeva la 35-40W RMS, cu distorsiuni mai mici de 1% pt canalele fata, spate, centru, iar pt subwoofer fiind de 2X40=45W RMS max!Subwooferul, adica cutia lui este impartita in 2, jumate fiind partea de amplificare jumate fiind incinta difuzorului.Cutia este realizata din pal de 18mm, difuzorul folosit pt subwoofer este un dual voice coil, adica are 2 bobine de 6 ohmi alimentate de la cele 2 integrate tda7296 destinate subwooferului.Acum sincer sa fiu pt un difuzor de 8" este cam mult ... si dupa cum au vazut posesorii sistemului basul trebuie redus drastic la pasajele cu mult bass.FIltrarea pe subwoofer este activa, nu situ mai mult nu am stat sa ma benoclez cu ce e facuta.Boxele fata : contin 2 difuzoare de 10W 4 ohmi puse in paralel si un tweeter de 5W 8 ohmi si un filtru pasiv.Boxe fata din lemn..bine realizate..inutile de altfel..adica pt difuzoarele alea au facut ditamai incintele dar deh arata bine.Boxele spate : plastic 100% de o calitate mizerabila..toroznesc etc..in fine..boxele spate contin un difuzor medii de 20W 8 ohmi si un tweeter de 5W 8 ohmi., acelasi filtru pasiv.Centul mentionez ca mi-a fost lene sa-l desfac.Boxele spate : contin 1 difuzor de 20W 8 ohmi si un tweeter de 5W 8 ohmi.poze nu am avut cu ce sa fac..oricum lucratura electronica nu este spectaculoasa..este..ordinara as zice..totul este aranjat si dispus frumos etc.O singura obiectie la partea de amplificare : Radiatorul este mult prea mic pt a face fata la toate integratele acelea, asa ca adaugatii si voi un 120mm pt racire . Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 salut. ce parere ai de sistemul asta http://www.pop.store.ro/shop/n/Boxe_JS_ ... scription/ ? isi merita banii? ca aspec vad ca are . ma intereseaza pentru ca as vrea sa-mi iau si eu un sistem 5.1 si sunt in cautari. merci, adrian. Link spre comentariu
C0B Postat Septembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2005 costa o caruta de bani.In acei bani iei logitech z5500 care supulbera orice sistem audio pc pe care-l gasesti in .ro Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Septembrie 18, 2005 Partajează Postat Septembrie 18, 2005 ok costa ceva bani dar asta poate ca transmisia la boxele rear se face radio in 2.4 ghz .pe mine ma intereseaza o chestie de genul asta..dupa cum am spus as vrea sa-l pun intr-o sufragerie si sa-l leg nu numai la pc ci la un home theater(dvd tv receiver audio...alea pe viitor dar trebuie sa incep cu ceva ). si ma atrage partea asta wireless pentru ca nu stau sa mai trag firele sau sa le ascund dupa covoare pena in colturile camerei.acuma ce as vrea eu sa stiu e daca prn transmisia asta wireless este afectata cumva calitatea sunetului.multumesc, adrian. Link spre comentariu
C0B Postat Septembrie 18, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2005 Nu, nu este afectata.Si la varianta jazz 9940 exista o varianta la care satelitii spate primeau semnalul prin unde radio.Ok, acum nu te crampona ca pt 2 fire sa iei un sistem doar pt asta, eu zic ca atunci cand iei un sistem de SUNET in primul rand conteaza SUNETUL si mai apoi aspectul etc.Eu zic sa cauti logitech z5500 cu google, sa vezi ce poate respectivul sistem.Eu zic ca s-ar potrivi de minune la tine in sufragerie , si da are si toate decodoarele integrate deci i-l poti folosi si cu dvd player si cu tv.Eu nu pot sa iti spun ca sistemul acela jazz din 1 tau post este bun/prost..pt ca nu am auzit nimic de el si nu am auzit pe nimeni sa-l fi ascultat.Singura parere ..este scump..prea scump.In banii aia iei 2 siteme grozave unu pt pc si unu pt dvd-audio asa ca imagineaza-ti ca nu se merita..zic eu Link spre comentariu
one Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 Oricum trebuie sa tragi fire pana la boxe, sa le alimentezi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum