alexguf Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 daca poate sa ma ajute cineva cu fisier bin pt un bord motometer cu eprom 93c56 serie1h0919860h soft sw4.2,nu reusec sa citesc bin original nici cum ,nici cu eprom dat jos din circuit . Link spre comentariu
nascadorel Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Daca nu reusesti sa citesti nu stiu cum o sa scrii un alt eeprom sau vrei sa-l rescrii pe cel scos din bord? nu garantez caci este bun binul meu caci nu mai stiu sigur provenienta, dar poti incerca sa il scrii pe un eeprom nou pentru a nu sterge originalul, ti-l atasez dar nu raspund de corectitudinea lui. Bafta Link spre comentariu
alexguf Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 nu e diferenta intre 93c56 si 93s56,problema e ca eu nu pot citi binu original,pe memorie scrie doar CS566 si e ST din documentati reiese ca in bord ar fi 93c56,dar nu il pot citi,daca dau jos memoria apare pe display eror,daca il pun la loc apar km si tot e ok,se poate sa fie stricata partea de comicatie a epromului . Link spre comentariu
nascadorel Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Un eeprom nou costa maxim 2 lei, de ce nu cumperi unul nou si incerci sa-l citesti si sa-l scrii pentru a verifica interfata.Eu sint de parere ca nu iti comunica cu eepromul din cauza conexiunilor sau a interfetei, atita tip cit cu eepromul original bordul se comporta normal in mod sigur nu este de vina eepromul. Link spre comentariu
alexguf Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 nu problema e ca interfata merge pt ca pot citi/scrie alte memorii,chiar de acelasi tip doar pe cea din bord nu . Link spre comentariu
dorofteius Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Si eu m-am intalnit cu chestia asta. Nu este mm de ww passat din 91 ? s566 ala nu e un 93c56, deloc. picioarele sunt inversate ( numaratoare incepe de la pinul 5 parca) si o poti citi, nu si scrie( cel putin pana aici am ajuns eu). Din cate stiu doar seeprog citeste memoria aia. Imi pare rau ca nu mai tin minte mai multe detalii. Masina care am avut-o la facut atunci (in 98 - 99 ), a ajuns pana la urma facuta cu tachopro. Link spre comentariu
alexguf Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 bordu e de la un golf3 din 95 cred,dar dupa tachosoft ar fi 93c56,pe memorie scrie doar cs566,mai ar fi o varianta de citit prin mufa din spate cu mm.exe dar trebe un comp mai vechi gen win 98 si sa rulezi in dos da nu sunt sigur ca merge uni zic ca da eu nu am incercat,mersi de raspuns. Link spre comentariu
ghitab Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 @alexguf memoria este 93s56 si nu merge citita/scrisa cu orice programator. Ce fel de programator ai? pana nu reusesti sa citesti corect nu incerca sa-l rescrii ca risti sa pierzi si continutu original si apoi iti faci de lucru. Link spre comentariu
alexguf Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 programatoru este ad01 si il folosesc cu ic-prog si pony prog,cu ce programator as putea citi 93s56mersi Link spre comentariu
ghitab Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 salut,sincernu cred ca o sa mearga cu ponyprog uitate la pinul 7 laprogramtorul tau sa vezi unde este conectat. Link spre comentariu
alexguf Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 pinu 7 pe bord e pus la minus,iar pe cititor e pus la plus,am sa incerc sa l citesc cu pinu 7 la masa,sa vad ce se intampla . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum