Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema sunet Laptop IBM ThinkPad 600E

proDJxlx

Postări Recomandate

am o problema cu laptopul, desi toate setariile sunt facute bine, nu imi mai merge sunetul la el (precizez caci a mers iar dupa 2 zile in care nu l-am folosit nu a mai mers.) oare imi trebuie ceva driver instalat?, ce sa fac ? dac stie cineva, ...pls...raman dator.,,,,a da era sa uit...daca ii dau restart imi suna ceva iiiiiiiiiiiiii tare in difuzoare ca si cum ar fi microfonie..(insuportabil)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• proDJxlx

3

• junior

2

Top autori în acest subiect

Scoate-i bateria si lasa-l fara ea pentru cateva minute . Apesi apoi butonul de power pentru a descarca eventualii condensatori de pe MB . Montezi bateria la loc si ii dai drumul ca de obicei . Ar trebui sa mearga .

Link spre comentariu

Daca dai volumul general incet se mai aude "microfonia " ? Daca astfel scapi de ea atunci dezactiveaza microfonul din control_panelul placii de sunet (iconul ala cu difuzor din coltul de jos dreapta ) .

Link spre comentariu

Am incercat toate ,,manevrele,, prin setari si nimic...dar pan la urma am reinstalat windowsu si se pare caci acum merge...(habarnam ce a avut) ..prin setari ceva sau am sters ceva din greseala...ms pentru raspunsuri oricum...Se poate inchide topicul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări