proDJxlx Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 am o problema cu laptopul, desi toate setariile sunt facute bine, nu imi mai merge sunetul la el (precizez caci a mers iar dupa 2 zile in care nu l-am folosit nu a mai mers.) oare imi trebuie ceva driver instalat?, ce sa fac ? dac stie cineva, ...pls...raman dator.,,,,a da era sa uit...daca ii dau restart imi suna ceva iiiiiiiiiiiiii tare in difuzoare ca si cum ar fi microfonie..(insuportabil) Link spre comentariu
junior Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Scoate-i bateria si lasa-l fara ea pentru cateva minute . Apesi apoi butonul de power pentru a descarca eventualii condensatori de pe MB . Montezi bateria la loc si ii dai drumul ca de obicei . Ar trebui sa mearga . Link spre comentariu
proDJxlx Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 din pacate, nu merge. )...alte pareri...daca are cineva..? Link spre comentariu
junior Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Daca dai volumul general incet se mai aude "microfonia " ? Daca astfel scapi de ea atunci dezactiveaza microfonul din control_panelul placii de sunet (iconul ala cu difuzor din coltul de jos dreapta ) . Link spre comentariu
proDJxlx Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Am incercat toate ,,manevrele,, prin setari si nimic...dar pan la urma am reinstalat windowsu si se pare caci acum merge...(habarnam ce a avut) ..prin setari ceva sau am sters ceva din greseala...ms pentru raspunsuri oricum...Se poate inchide topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum