Relav Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Are cineva aceasta revista in dotare? Caut schema unui incarcator de acumulatori si scarmanand pe internet am aflat ca schema este data in aceasta revista ruseasca. In format electronic nu am gasit-o. Poate o fi dar cunostintele mele de limba rusa sunt foarte modeste. Link spre comentariu
em2006 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Asta e dar n-am vazut schema. http://publ.lib.ru/ARCHIVES/R/''Radio''/''Radio'',1998,N01.%5bdjv%5d.zip Link spre comentariu
vio2007 Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Deschide Google,click pe unelte lingvistice,selctezi rusa si ai pe google in rusa.In casuta unde scrii ce cauti ai o tastatura care este in rusa si scrii denumirea exacta a aparatului pe care-l cauti.Pentru majuscule apesi shift.Daca vrei schema aparatului scrii cu chirilice схема apoi denumirea aparatului cu chirilice.Succes! Link spre comentariu
Relav Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Multam "vio2007". Cu indicatiile tale am gasit schema ce o cautam . Buna treaba cu "unelte lingvistice" dar trebuie sa sti cat de cat limba. Pt. "em2006". Ai dreptate, in RADIO 1/ 1998 nu era ce cautam eu. Multumesc de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum