feri.visky Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Am revenit dintr-un concediu mai scurt... Am fost si la Ham-Radio de unde expun si niste poze... mai multe aici: http://www.proradioantic.ro Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Trebuia sa ne preveniti ca nu e pt "pofticiosi"...Superb,nu gasesc mai multe cuvinte. Link spre comentariu
mila Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Pofticiosi...bine zis mai ales cand am vazut poza cu masa plina de acometre rotunde! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 frumos acel AtwaterKent Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Am vazut si celelalte poze. Cred ca dau in hepatita...Cuvinte nu am. Link spre comentariu
nichishoru Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Pofticiosi...bine zis mai ales cand am vazut poza cu masa plina de acometre rotunde!Mie mi-a placut poza cu cei doi nemti care ciocnesc halbele cu bere peste ogorul de cutii de tuburi NOS. Am m poftit la tuburi da' si la bericile lor blonde..... Link spre comentariu
mila Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Pofticiosi...bine zis mai ales cand am vazut poza cu masa plina de acometre rotunde!Mie mi-a placut poza cu cei doi nemti care ciocnesc halbele cu bere peste ogorul de cutii de tuburi NOS. Am m poftit la tuburi da' si la bericile lor blonde..... Am apucat sa postez si n-am vazut poza cu berile,altfel era clar a 2-a remarca ,tuburi ...pana la cer...vintage cat vrei...dar berea!Oricum e o expozitie fantastica cu sau fara bere! Link spre comentariu
iora Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 ... genul de expozitie la care e "sanatos"sa nu iei multi bani la tine ca se lasa cu palpitatii... m-au dat gata stivele de cutii cu lampi. am vazut antenele pentru AM. sigur luam una. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Vuvuzea peste radioul lui Hitler... au şi ei ciobanii lor. ----------------------------------------------------------------Recunosc pe d-l Vasile Ciobăniţa prin pozele de acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum