Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Friedrichshafen 2010

feri.visky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mila

2

• feri.visky

1

• doru3160

1

• viopa

1

Top autori în acest subiect

Pofticiosi...bine zis mai ales cand am vazut poza cu masa plina de acometre rotunde!

Mie mi-a placut poza cu cei doi nemti care ciocnesc halbele cu bere peste ogorul de cutii de tuburi NOS. Am m poftit la tuburi da' si la bericile lor blonde..... :da
Link spre comentariu

Pofticiosi...bine zis mai ales cand am vazut poza cu masa plina de acometre rotunde!

Mie mi-a placut poza cu cei doi nemti care ciocnesc halbele cu bere peste ogorul de cutii de tuburi NOS. Am m poftit la tuburi da' si la bericile lor blonde..... :da
Am apucat sa postez si n-am vazut poza cu berile,altfel era clar a 2-a remarca ,tuburi ...pana la cer...vintage cat vrei...dar berea!Oricum e o expozitie fantastica cu sau fara bere!
Link spre comentariu

... genul de expozitie la care e "sanatos"sa nu iei multi bani la tine ca se lasa cu palpitatii... m-au dat gata stivele de cutii cu lampi. am vazut antenele pentru AM. sigur luam una.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Vuvuzea peste radioul lui Hitler... au şi ei ciobanii lor. :bataie----------------------------------------------------------------Recunosc pe d-l Vasile Ciobăniţa prin pozele de acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări