Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SONY XM-D1000P5

Tavi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

13

• luc

5

• avyrez

1

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

despre arhiva RARschema precedenta este arhivata RAR , cu winrartrebuie donloadate toate cele 3 fisere , puse in acelasi ditrector, sau pe desktop, unde doriti, apoi click pe o arhiva si apoi : extract here --> va aparea fisierul pdf intregva spun astea pentru ca am vazut ca partea a 3-a e downloadata de 4 ori, a 2-a de 3 ori si prima de 2 ori

Link spre comentariu

am stat in picioare ,apoi in maini,apoi in cap ,si tot nu am priceput,unde e oscilatorul ala,unde e modulatorul,am incercat sa scot schema pe hartie si nu merge.a reusit cineva sa o scoata?in afara faptului ca e plina de protectii nu am vazut in schema asta vre un principiu de clasa d.poate ma lamuriti careva si pe mine.

Link spre comentariu

de aia v-am dat schema, sa o studiati care aveti timp si va pasioneaza :jy19: daca sony zice ca e in clasa D , atunci banuiesc ca e in calsa Dde ce nu merga scoasa la imprimanta ? la mine merge

Link spre comentariu

cum nu prea ma stiu la d-urile astea poate ca o sa gresesc : cica in 2 ohmi scoate 1.6 kw iar p=u^2/r adika p=144/2=72 W ... inseamna ca are ceva traf intern care ridica tensiunea desi nu stiu cum daca iau in calcul 12*90 care da numai 1080w. ca sa scoata 1600w iar trebui o tensiune de 28v dar de unde atata amperaj ca maximu ce poate scoate la 28 v e 1080\28=38A dar iar trebui 1600\28=57A si fara sa luam in calcul pierderile. Cine miar putea explica ce se intampla la amplifu asta? :/ioi si am uitat ca acumulator de 90A nu gasesti in masini .. eventual ceri de la bunu sati deie acumulatoru din tractor :d

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator psc-audio

Oameni buni sursa e in comutatie amplificatorul e in clasa B ce dumnezeu sunteti culmea !!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: E o statie audio de masina obisnuita cu diferenta ca in loc de +/- 35 volti baietii au reusit sa ridice tensiunea la +/- 90 Volti !!!!!E buna schema de amplif pentru cei care vor sa construiasca amplificatoare de putere pentru casa. Trebuie scoasa doar alimentarea ridicatoare de tensiune .

Link spre comentariu
Vizitator psc-audio

Nu e un amplificator in clasa D are tehnologie de comutatie pentru alimentere ( ridicator de tensiune ). Amplificatorul e super fain realizat, ganditiva ca nu foloseste pe iesire decat feturi de acelasi fel nu complementere. Sunt si niste sageti pe acolo care arata ce se intampla cu semnalul de intrare. Dar este un amplificator pur un clasa B, sunt cele mai bune amplificatoare pentru BAS, unde distorsiunile nu prea sunt sesizabile bineinteles intr-o anumita limita.Parerea mea este ca astia de la SONY nu sunt normali in ceea ce pot realiza. Statie sa zicem ca e din 2003 oare ce construiesc in 2006 ? :d

Link spre comentariu

nu stiu ce sa zic ,dar nu cred ca sunt astia de la sony atat de inapoiati incat sa foloseasca tranzistori cand ar putea in clasa d sa foloseasca un cip specializat pentru driver ca doar sunt o groaza,......de asta sunt tentat sa cred ca e clasa b......dar poate ma insel si...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări